Bok!
Kako nažalost nismo uspjeli upisati D. u državne jaslice predali smo zahtjev u privatne.
Kako je cijena istih ohoho veća od državnih zanima me da li postoji neka subvencija od grada ZG za djecu koja idu u privatne jaslice?
Hvala
Printable View
Bok!
Kako nažalost nismo uspjeli upisati D. u državne jaslice predali smo zahtjev u privatne.
Kako je cijena istih ohoho veća od državnih zanima me da li postoji neka subvencija od grada ZG za djecu koja idu u privatne jaslice?
Hvala
Prvi put čujem za to. Ako postoji, javite i meni :mrgreen:
ne postoji!
kako mislis subvencija?
G ZG subvencionira vecinu privatnih jaslica pa tako ja moje placam 1000 kn, a bez subvencije bi cijena bila valjda 2500 kn.
tako je.Citiraj:
Bubica prvotno napisa
cijene se kreću oko 1000 kuna
:shock:
sorry na dezinformaciji!
ja nikad cula za to!
Subvenciju ZGB uplaćuje vrtićima/jaslicama, a ne korisnicima.
inače privatnici ne bi opstali od love od djeceCitiraj:
Deaedi prvotno napisa
Podižem temu.
Po mom iskustvu ima jaslica (i vrtića) koji uopće ne primaju subvencije od Grada Zagreba. Da li znate za subvencionirane jaslice u Gradu Zagrebu - da li subvencija važi ako samo jedan od roditelja ima prebivalište u Zagrebu?
da, postoje. u zagrebu nisam čula, znam da postoje izvan zagreba. ako postoje u zagrebu, potrebno je provjeriti da li uopće nose naziv dječji vrtić.Citiraj:
sanja-m prvotno napisa
mislim da subvencija nema nikakve veze tko kako radi od roditelja, ti dobiješ cijenu, možeš ju platiti ili ne, a vrtić sam zna da li se tako može pokriti
Evo, nase u Hr. Leskovcu su subvencionirane,mi placamo 1000 kn. Vazno je da dijete ima prebivaliste na podrucju Grada Zagreba, ako ne placa se puna cijena vrtica.