Samo najbolje bez obzira na cijenu
samo najbolje bez obzira na cijenu...eto šta tu msilim...mislim recimo na opremu za djecu i sl. stvari. Vidim da roditelji daju brdo novaca na nešto što po meni nije toliko važno...naravno svakto ima svoje, ali npr. za dječju hranilicu koje se nađu u rasponu od 300 do 1500 kn ( možda i više) ne bi dala više od 600, za kolica kojih ima od 500 do 5000kn ne bi dala više od 2000-2500, znači mislim na stvari koje se mogu nać i jeftinije a isto dobre i funkcionalne, te o ljudima koji nemaju pretjerano novaca da bi to sve kupili, al će bez problema ući u dug ili dignut kredit da bi kupili samo najbolje sa tržišta.
čitam čitam svašta i ne prepoznajem se u tome, a isto normalno volim svoje dijete, al da ću dat 2000 kn više ako ne moram ne vidim zašto, pogotovo ako su to stvari koje koriste neko kraće vrijeme.
meni je važno da ima, da je čisto lijepo, ali da mora bit najbolje ne, jer si to ne možemo priuštiti i mislim da to nisu stvari zbog kojih bi se morala zaduživat? znači nisam rekla da ću kupit zadnje smeće i da me ne zanima kako će mi se dijete osjećat u tome, ali mislim da neki ljudi pretjeruju???!!
Imam li istomišljenika ili sam sama u tome :?
Re: Samo najbolje bez obzira na cijenu
Citiraj:
točkalica prvotno napisa
meni je važno da ima, da je čisto lijepo, ali da mora bit najbolje ne, jer si to ne možemo priuštiti i mislim da to nisu stvari zbog kojih bi se morala zaduživat? znači nisam rekla da ću kupit zadnje smeće i da me ne zanima kako će mi se dijete osjećat u tome, ali mislim da neki ljudi pretjeruju???!!
Imam li istomišljenika ili sam sama u tome :?
Ma hajde, kud bi bila sama, imaš moj potpis X :)
Re: Samo najbolje bez obzira na cijenu
Citiraj:
točkalica prvotno napisa
:?
X
Daklem, moj sin je naslijedio kolica od sestre koja su doduše bila stara 6 godina, ali čisto u redu. Hranilicu smo dobili od nećakinje, korištenu, i još uvijek u njoj sjedi kao kralj. Kinderbet je isto naslijeđen od kćerke (kad smo ga kupili bio je među jeftinijima), doduše ne spava u njemu, ali se kćer još zna zavući u njega, pa je očito i kvalitetan.
Ako ću imati treće dijete, kolica ću kupiti (jer ova smo dala u Caritas), ali rabljena i nadam se preko ove naše rodine burze.
Stalak za presvlačenje imamo od sina koji je koštao 300 kn, s kadicom i jedino ćemo morati mijenjati onu gore spužvu.
Tako da zaista mislim da nema potrebe pretjerivati s tom opremom, dobro je i rabljeno, a ako se nema, ne mora se kupovati najskuplje. Razumijem roditelje koji se zanesu i žele djetetu kupiti najnovije, najskuplje, najmodernije ... ali to ne znači nužno da je kvalitetnije. I ne znači da time djetetu pružaju više.
Odjeća - puno ima rabljenog, ali u odličnom stanju, a mi po potrebi kupimo ako što zatreba - kad se treba gospon srediti npr. za izlazak.