Plac prilikom dojenja :o(
Ovo sam pripisivala kolikama, ali sad vec nisam sigurna. Pocelo je u periodu kad bi pocele i kolike ... Naime za vreme dojenja pocinje da place. Kao da se nagutala vazduha. Pazim kako je dojim , ali predvece je uvek ista prica - plac posle nekog vremena. Pocinje jako da place, preznoji se, otima mi se... :o( . kad je podignem da podrigne, smiri se. Nakon podrigivanja nekad moze nastaviti da jede, a nekad cim krenem da je spustam u polozaj za dojenje pocinje plac i pre nego pocne da jede. :o(
Zaista ne znam sta da radim... Bas imam puno strpljenja, ali sad sam vec malo umorna... Inace beba ima 2 meseca i 10 dana, a pocelo je u 4. nedelji :o(...
Ne place u periodima izmedju podoja. Problem je uglavnom predvece i popodne... Nekad mi bude zao da ne jede pa se izdojim na pumpicu i dam joj moje mleko na bocicu. Onda je sve u redu uglavnom...
Ima li neko ideju sta bih mogla da ucinim a joj pomognem :o(? Lepo napreduje ... Izgleda kao zadovoljna beba... Ima preko 6kg i iskljucivo jede moje mleko... Ali dojenje postaje polako mucenje zbog tih situacija...
Puno hvala unapred