Debele (bucmaste) trudnice kako se osječate?
Cure, otvaram temu jer sam zaista nekako očajna.
Moderatorice tražila sam temu baš o nama debeljucama i nisam uspjela naći tako izdvojeno. Ako ima prebaci me tamo. :mrgreen:
Imala sam 3 trudnoče skoro pa jednu za drugom. Kako imam tendencije da se u prvom tromjesečju udebljam ko manijak nakupilo se u 3 godine a pogotovo od prošle trudnoče puuuno kila viška :oops: Nakon gubitka naših blizanaca početkom godine, nisam baš odmah imala ni volje ni snage za dijetu. Ovu trudnoču skroz nisam planirala pa sam se mislila, dat ču si vremena, i mršavit ču polako, doći na svoje itd. Ali evo mrva se uhvatila i ja sam sad u situaciji da ču na debljinu iz prošle trudnoće samo navuč debljinu iz ove. Ponavljam nisam niti jedno kilo skinula od poroda :roll:
Ukratko, 15 tjedana sam trudna i več se osjećam kao KIT! I iako mi mm govori da sam njemu prekrasna, i da lako budem to sve skinula kad rodim itd. ja se svakodnevno grizem i nekako ne volim previše svoj odraz u ogledalu.
Zanima me da li sam ja jedina debela trudnica??? Kad čitam forum imam osjećaj da ste sve divne mršave, a ja sam neka okruglica...
Zdravstveno se super osječam, i hiper zdravo jedem, čak u ovoj trudnoći nisam natukla onu veliku količinu kila u prvom tromjesečju, svega kilo-dva.