Da li je moguće da sam trudna?!
Pijem pilule Logest i prvi tjedan sam zaboravila popiti jednu - prošlo je više od 12 sati nakon šta sam je popila. Prvi dan zadnje menge je bio 26.07. Imali smo odnos 11.08. i drugi dan nakon toga sam dobila smeđe-rozi iscjedak - ne obilan, više sluzasti koji je trajao tri dana ( i smrdio je kao krepana riba :roll: ). Ovu noć me počeo boljeti trbuh ( i još uvijek boli - kao prije menge,ali opet drugačije), nisko dolje i imam kao neki pritisak na debelo crijevo i mjehur.
Da li je moguće da su ovo znakovi trudnoće ili nešto drugo možda ne valja ili je još prerano...?
Mengu bi trebala dobiti za tjedan dana 23.08.
Svako mišljenje je dobrodošlo...
Re: Da li je moguće da sam trudna?!
Citiraj:
TinaB prvotno napisa
Pijem pilule Logest i prvi tjedan sam zaboravila popiti jednu - prošlo je više od 12 sati nakon šta sam je popila. Prvi dan zadnje menge je bio 26.07. Imali smo odnos 11.08. i drugi dan nakon toga sam dobila smeđe-rozi iscjedak - ne obilan, više sluzasti koji je trajao tri dana ( i smrdio je kao krepana riba :roll: ). Ovu noć me počeo boljeti trbuh ( i još uvijek boli - kao prije menge,ali opet drugačije), nisko dolje i imam kao neki pritisak na debelo crijevo i mjehur.
Da li je moguće da su ovo znakovi trudnoće ili nešto drugo možda ne valja ili je još prerano...?
Mengu bi trebala dobiti za tjedan dana 23.08.
Svako mišljenje je dobrodošlo...
Moguće je, ali mislim da teško. Koliko dugo piješ Logest?
[quote="Anemona"]
Citiraj:
TinaB prvotno napisa
Pijem ih 6 mjeseci. Ma vjerojatno je neka upala - najbolje da se naručim ginekologu.
[quote="TinaB"]
Citiraj:
Anemona prvotno napisa
Citiraj:
TinaB prvotno napisa
Pijem ih 6 mjeseci. Ma vjerojatno je neka upala - najbolje da se naručim ginekologu.
Pitala sam koliko dugo ih piješ jer je moje mišljenje da nije isto da li tablete piješ mjesec dana ili 6, koliko ih ti piješ. Mislim da su nakon 6 mjeseci jajnici več dosta "uspavani" i da je teško da će ih neuzimanje 1 tablete "probuditi" da bi odmah ovulirali.
Citiraj:
TinaB prvotno napisa
Pijem pilule Logest i prvi tjedan sam zaboravila popiti jednu - prošlo je više od 12 sati nakon šta sam je popila.
nema veze, bitno je da si ju popila i nastavila normalno piti druge dane.
Ne moraju se one piti uvijek u isto vrijeme, ja sam pila Yasmin 6 mjeseci, nekad bi preskočila dan pa bi popila ujutro i kasnije ih nastavila piti svaki dan, kad bi se sjetila