Pijem pilule Logest i prvi tjedan sam zaboravila popiti jednu - prošlo je više od 12 sati nakon šta sam je popila. Prvi dan zadnje menge je bio 26.07. Imali smo odnos 11.08. i drugi dan nakon toga sam dobila smeđe-rozi iscjedak - ne obilan, više sluzasti koji je trajao tri dana ( i smrdio je kao krepana riba). Ovu noć me počeo boljeti trbuh ( i još uvijek boli - kao prije menge,ali opet drugačije), nisko dolje i imam kao neki pritisak na debelo crijevo i mjehur.
Da li je moguće da su ovo znakovi trudnoće ili nešto drugo možda ne valja ili je još prerano...?
Mengu bi trebala dobiti za tjedan dana 23.08.
Svako mišljenje je dobrodošlo...

). Ovu noć me počeo boljeti trbuh ( i još uvijek boli - kao prije menge,ali opet drugačije), nisko dolje i imam kao neki pritisak na debelo crijevo i mjehur.
Odgovori s citatom
(željeno) Ne želim plašiti,ali sve je moguće. I piše na tablatema da nisu 100 posto sigurne, nego 96, ako se ne varam. A do trudnoće može doći ako se koja zaboravi popiti. Iako ja sam znala i po par dana zaboraviti popiti, i ništa se nije dogodilo.
. Zadnja mjesečnica mi je bila 27.12. i trajala 5 dana. Ciklusi mi traju od 27 do 32 dana najčešće 29 dana. Trebam dobiti 26-og znaći sutra. Ali stvar je u tome da me cice nisu boljele a inače bole tjedan dana prije mjesečnice. Imam neke simptome trudnoće ali bojim se da umišljam isto kao i svaki put. Donji dio trbuha me počeo boljeti prije deset dana i stalno osjetim laganu bol i laganu mučninu. Podrigujem češće nego inače,pročitala sam negdje da bi i to mogao biti simptom. i užasna žgaravica pogotova kada legnem,pa jedno vrijeme sam bila jako žedna i to vrijeme sam stalno išla na wc-e . Bilo bi super kada bi mi netko ovdje rekao da sam trudna
Hvala unaprijed. Veselim se vašem odgovoru