Zna li netko gdje upisati dijete od 5 godina na karate, a da treninzi budu u zapadnom dijelu grada? Može i centar, črnomerec, trešnjevka...
Printable View
Zna li netko gdje upisati dijete od 5 godina na karate, a da treninzi budu u zapadnom dijelu grada? Može i centar, črnomerec, trešnjevka...
Mislim da ima u našoj školi (Krajiška) - moj neće karate hoće kung fu - gdje da to nadjem?
Ja mogu preporučiti kod nas, ali to je na žalost Maksimir (OŠ Kušlanova) :)
Moja sestra i brat treniraju u klubu "Alfa". On se nalazi u Kustošiji, u MUPu. Imali su grupu i u Krajiškoj u školi, ali nisam sigurna imaju li još uvijek.
Imaš u POS naselju u novoj školi u Španskom, klub Focus, treneri su stvarno super, imaju strpljenja. Naš N je krenuo sa 6 godina i prilično je živahan, ali mu je dobro i namjerava ići 3. školsku godinu :)
I mene zanima, jeste li kaj nasli?Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
ne. U školi nema nikakve obavijesti, tako da ne znam koga bih pitala
za sada izguglala samo ovo
[code]http://www.skola-safira.hr/[/code]
...no ne pronalazim da je za djecu
Što se tiče Trešnjevke, ima karate u našem vrtiću (Potočnica) u popodnevnim satima, a mislim da ima i u OŠ J. Klovića u večernjim satima (ubacivali su nam letke ovih dana u kasliće).
Roza,u centru grada,u Miskecovom prolazu(podno cvjetnog) ima klub (vjerujem da se zove "student")te vjezbaju karate dvotjedno,utorkom i petkom od 18h.Cijena mjesecno je (koliko se sjecam)200kuna.Citiraj:
Roza prvotno napisa
Razgovarala sam nekidan s njihovim trenerom,gospodinom Lukom i zainteresirani smo za polazak tamo,samo da jos malo obaveze poslozimo.
Mozete komotno dotji utorkom ili petkom,petnaestak minuta ranije,te vidjeti,istrenirati,steci sliku o tome.
Djetetu je potrebno ponijeti trenerku i maicu,bosi treniraju(kao svaki pravi karatas:)
hvala cure, samo da dodam da sam ja našla još i policijski karate klub alfa. oni inače imaju treninge u krajiškoj, ali zbog oštećene dvorane za sada ništa od toga. znači treniraju tamo dolje na črnomercu, u policijskoj akademiji. 3xtjedno, mislim da je 200 kn.
kad se riješim o streptokoka idemo pogledati gdje ćemo.
dotrajalosti koje dvorane? Očito ne školske, jer je ona nova.
Uglavnom, malac je jučer donio letak za judo školu, pa ka je netko zaineteresiran
.
Ja uopće ne razlikujem borilačke vještine.
jel mora biti karate, tu kod nas u Sutinskim vrelima u dvorani ima judo-mislim da je to čak jedan od najboljih klubova u državi
Roza, moja sestra i braća tamo treniraju. Sad sam zvala sestru i ona mi kaže da tamo u načelu nema tako malih kao što je tvoja Šefica.Citiraj:
Roza prvotno napisa
nije u pitanju dotrajalost,nego su imali provalu...Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
lucij@ i ja nekako mislim da je za moju princezu još prerano za karate. tako da ćemo otići pogledati, ali sumnjam da ćemo se upisati. treninzi su od 7-8 navečer, a tada je već jako umorna...
Tu ide i Erik, jako smo zadovoljni. Prije je išao na karate u Miškecov 2 godine, bilo mu je dosadno. Ali trener Luka je super, samo mu karate nije sjeo.Citiraj:
krumpiric prvotno napisa
roza, moj je jakov prosle godine krenuo na taekvondo, sa 5 godina. trenirao je minimalno tri puta tjedno po sat vremena, ubitacan tempo, na kraju u grupi sa desetogodisnjacima. dosao do zelenog pojasa. odlican je i u borbama i u formama.
nije 5 godina prerano
E da, Roza. Kod njih u dvoranu se ne može tek tako ući. Igraju se Pentagona :roll: . Za svakog rade provjeru koja traje tjedan, dva, tri pa onda tek možeš ući, eventualno.. :roll:Citiraj:
Roza prvotno napisa
Uglavnom, ako te zanima mogu ti dati telefonski broj od trenera da se s njime dogovoriš i pitaš ga je li bi to bilo za nju.
Već sam se čula s trenerom, i sve smo se dogovorili, samo je problem što princeza trenutno ima streptokok A, pa ćemo malo pričekati...