Nervoza zbog gladi ili zubića?
Unaprijed se ispričavam ako postoji slična tema...
Drage mame, molim vas za savjet, iskustva...
Moja beba ima 5 mjeseci i zadnjih 10-tak dana je nervoznija po noći, budi se 2-3 puta, nakon 3-4 sata sna. Od 2. mjeseca počeo je spavati 6-7 sati u komadu, probudio bi se na 15 minuta samo da posisa i nastavio spavati još 3-4 sata. Od rođenja je izrazito miran, spava, jede,igra se.Ja to dijete nisam čula da plače osim kad su ga malo mučili grčevi...Napominjem da samo sisa, nikakvu vodu ili čajeve mu ne dajem.Sa 4 mjeseca je imao 6 kg i bio dug 64 cm dug(rođen sa 3460 gr i 51 cm).Pedijatrica je rekla da super napreduje(manje,ali napreduje)i da je zdrav što je najbitnije...Sutra idemo na kontrolu pa ćemo vidjeti kako je ovaj mjesec napredovao i što će dr. reći.
Zadnjih dana trpa sve u usta(znam da je to normalna faza za ovu dob),slini i malo rasteže ciku kad ga uhvati :) malo mu se bijele desni, pa će mu vjerojatno ubrzo rasti zubići, ali isto me kopka da li je možda gladan kad se tako budi i malo bude nervozan, malo plače...Inače, po danu je skroz dobar.Isto tako, moram reći da sam ja izrazito mirna i staložena osoba pa nervozu ne bih mogla povezati s tim(mislim na to da mu je prenosim)...
Eto, toliko zasad,
unaprijed hvala na odgovorima:)