Chicco Proxima O+1,dilema
Molim nekoga tko se jako dobro razumije u kombinirane autosjedalice da mi pomogne razriješiti dilemu jer već polagano izluđujem.
Dakle radi se o kombiniranoj autosjedalici Chicco Proxima,a ovo su njene karakteristike s Tinitilinića:
Namijenjena djeci od 0-18kg (grupa 0+)
Izrađena u skladu sa sigurnosnim standardima Europske Unije ECE R44/04
Dodatni jastučić za bebe,koji se može ukloniti kada dijete poraste
Dodatna zaštita za glavu,koja štiti u slučaju bočnih udara
Ergonomski oblikovana stolica
Ona garantira maksimalnu udobnost i sigurnost djetetu tijekom cijelog perioda korištenja. Nudi mogućnost regulacije naslona u četiri položaja s maksimalnim nagibom od 19
Re: Chicco Proxima O+1,dilema
Citiraj:
jelena_st prvotno napisa
Pa molim nekoga tko zna,za kombinirane AS,a najbolje ako zna za dotičnu:
-da li je jednako sigurna kada se koristi ispočetka kao O grupa-obrnuto od smjera vožnje i da li je istina komentar o naslonu?
-kakav nagib od 19 stupnjeva,zar to nije premalo? Na autosjedalicama.info piše kako je beba najsigurnija na nagibu od 45-60 stupnjeva,a ovo je skoro ležeći položaj??
-neke se mame žale da su labave kada se smontiraju u auto..
Jesi li ju već kupila ili tek razmišljaš o kupnji?
- ne znam ali po onom filmiću ne izgleda baš dobro. ADAC joj je dao ocjenu dovoljan za sigurnost a to bi meni bio dovoljan razlog da mi ne bude prvi izbor
- nagib od 19 stupnjeva je vjerojatno ono što bi mi rekli 71 stupanj i ako je to to onda to definitivno nije prikladno za novorođenče nego ipak za veće dijete
- nažalost mi iskustvo kaže da Chicco uglavnom ima problema s montažom ali to ne mora biti slučaj sa svakim autom i sa svakim modelom jer jako puno ovisi o npr. pojasu vozila