Jel znate mozda ima li u Zagrebu objekata koji primaju 200-300 ljudi. Ti ljudi bi tamo trebali prespavati (i oprat se). Nije potreban specijalan komfor i nije potrebno da su svi u jednom objektu, ali je bitno da su ti objekti blizu.
Printable View
Jel znate mozda ima li u Zagrebu objekata koji primaju 200-300 ljudi. Ti ljudi bi tamo trebali prespavati (i oprat se). Nije potreban specijalan komfor i nije potrebno da su svi u jednom objektu, ali je bitno da su ti objekti blizu.
Možda Hotel Matija Gubec u Stubičkim Toplicama, mislim da imaju velike kapacitete. :/Citiraj:
Mukica prvotno napisa
Mislim da Klet obitelji Buncic u Dugom selu,tj. na Martin bregu moze primit toliko ljudi.
Meni je tamo jako lijepo :)
Citiraj:
Nina prvotno napisa
stane 200 - 300 ljudi na spavanju??
Definitivno ne stane. Mislim da nije dobro pročitala pa da je mislila samo na ručak.Citiraj:
Nikiva prvotno napisa
Mukice, što je sa Esplanadom, Šeratonom, ....
:mrgreen:
Ne znam koliki je kapacitet ovog hostela, ali možeš provjeriti:
http://www.funkhostel.hr/about_hr.html
Ja sam mislila baš na spavanje.Citiraj:
Anemona prvotno napisa
Tamo inače uvijek dolazi po nekoliko autobusa djece na maturalac, ili nekoliko autobusa nogometaša na pripreme, dakle definitvno ima mjesta za minimalno 3 autobusa odjednom. A koliko autobus ima sjedala - nemam pojma.
Citiraj:
Anemona prvotno napisa
bunčić ima 35 soba ukupno
:lol:Citiraj:
Ninči prvotno napisa
jedva čekam da mukica pročita
pa najjeftinije je da ih smjestiš po kućama.....kao kad su dolazile karavane BRATSTVO-JEDINSTVO
Citiraj:
apricot prvotno napisa
ja sam se nadala da će nešto i napisati :mrgreen:
-To kad je probude iz nesvjestice :D .Citiraj:
tajchi73 prvotno napisa
Gore je umjesto :D trebao biti :mrgreen: ! (ali sam bila lijena klikati na smajliće - radije tipkam kodove, a onii su tu malo čudno postavljeni...)
Nadam se da joj nisam jako naštetila :mrgreen:
:*
ajme di bi meni bio kraj kad bi znala 200-300 ljudi koji bi mogli platit smjestaj u sheratonu i esplanadi :mrgreen:
cure ovo mi treba za izvidjace (ne bas ono sitnu djecicu izvidjace nego ono... malo starije izvidjace, onak mojih godina), al onakve koji mogu spavat bilo gdje, bilo kad, s bilo kim :P
ekskluzivni smjestaj je zadnje sto nam treba (znaci dio smjestaja moze biti u cvrstim objektima, a dio moze i na okolnim livadama dignut satore (to ce tamo oni sto nemaju reumu, isijas i tak neke bolestine koje su u neskladu sa spavanjem blizu zemlje)
marija - nemremo po kucama iako sam, ja osobno tih davnih dan, obozavala ta bratstvojedinstvena dogadjanja
za to bi nam trebalo jedno 100-150 domacina, a nas domacina je samo 20-tak rasutih po cijelom zg (i nemamo bas takve kapacitete po kucama i stanovima da bi smjestili po 15-20 ljudi), a i da imamo pozeljno je i da je sve skupa na jednom mjestu kako ne bi potrosili pol zivota da dodjemo s mjesta A na mjesto B
Mukica a neki planinarski dom na Sljemenu, kaj nema tamo tak nešto?
grad mladih?
rijec je o zimi?
izvidjaci mogu i u sportske dvorane?
nema vise kasarni? :oops:
a školske dvorane? kad smo planinarili, uvijek smo spavali po školama. naravno, bio je vikend.
daCitiraj:
ivarica prvotno napisa
listopad sljedece godine
da, na zalost nema vise kasarni, a na jos vec moju zalost nema vise ni naselja 7 Sekretara SKOJA-a dole na Savi... :(
neki drustveni dom oko zagreba, ima li u samoboru ono pucko uciliste 5-6 velikih ucionica?
Jesi pitala u Sutinskim vrelima? Možda svi stanu u dvoranu, ako im nije bitan komfor.
fala svima, al za sad je najvjerovatnije da cemo u Koretiće tj. PDlaninarsku kucu "Scout", Koretići (360 m) (Samoborsko gorje)
al jos je godinu dana do tad, pa su svi prijedlozi i dalje dobrodosli - nikad ne znas kaj jos iskoci (mozda bandic kaj sagradi u medjuvremenu :lol:)