dali je bio netko iz rijeke u outletu u sv heleni .......koliko ima prije zg .......koliko su cca levisice tamo ..dali se isplati ici iz rijeke tamo
Printable View
dali je bio netko iz rijeke u outletu u sv heleni .......koliko ima prije zg .......koliko su cca levisice tamo ..dali se isplati ici iz rijeke tamo
Sv. Helena je do prije par mjeseci bila ok sada su poprilično digli cijene..
Levisice su bile od 300 nadalje (najjeftinije su bile najmanji brojevi i ako ih je ostalo komda-dva)
npr pletena haljina Xnation kupljena u gradu na sniženju i plaćena 99 kn (nije bila ni jedina kamoli zadnja) a u Heleni je na sniženju sa 349 na 199...
mogu ti pogledat, ja sam blizu Helene..
al mislim da se iz Rijeke ne isplati doći...puno bolje ćeš proći na ebayu i sl...
ajd pliz pogledaj koliko su cca muske levis 501 ili 505 mislim br36/30 ili 36/32 thnks
Najbolje nazovi tvornički dućan u Novom Marofu i pitaj njih, tamo imaju najveći izbor svega,a preko telefona ti bez problema će provjeriti stanje skladišta i reći otprilike kada će dobiti novu robu. Broj nemam sada ovdje, ali nazovi centralu tvornice (preko informacija) pa će ti oni dati broj dućana. A ako ideš autoputom, to ti je desetak minuta od Sv.Helene dalje.
Ja ti živim pored outleta sv.helene pa ti mogu provjeriti ovih dana kak se cijene kreču..ako nisi saznala... :mrgreen:
nisam saznala.... :(
neću ti obečati koji ču dan skočiti dolje na kavu pa pogledat..ali več idući tjedan ću ti saznati 100%
ok thnx :D nema zurbe ,....... ;)
Zar ti nije bliži Outlet u Začretju? Meni je on recimo bio puno puno bolji od Helene! I masa cura kažu da je i dalje bolji. Sad jedino nemam pojma imaju li outlet Levisa :/
Kada smo mi išli u Začretje onda je naš prijatelj kupio Dizel traperice za 400kn (inače ih je plaćao 1500kn).
http://www.roses-fashion-outlet.com/cont/press_hr.html
Našla sam na njihovim stranicama da imaju Levis :)