Citiraj:
ana.m prvotno napisa
Ja mislim da ta djeca koja tako trče po dućanima i uopće ne slušaju roditelje, koja rade kako ona žele i koja su problem u školi ili vrtiću nisu odgajana ni kao nekad ni kao sada, nego se o njima uopće puno ne brine i u većini su slučajeva prepuštena sama sebi... Roditelji se njima ne bave ni na ovaj ni na onaj način. Po mom mišljenju nije problem u tome što se s djecom "samo" razgovara, umjesto da ih se tuče (kako su se ko nekad djeca odgajala a s čime se ja uopće ne slažem) nego u tome što se s njima ništa ne radi, samo im se nešto uvali da ih se riješi i to je to....To je moje mišljenje!
pitat ću te za mišljenje za koju godinu.
moja su djeca jednako ODGAJANA s puno ljubavi i pažnje.L.je mirno, poslušno i pristojno dijete,a D.je priča za sebe.on spada u grupu djece koju si ti navela,pa mi reci u čemu sam ja to pogriješila :?
nije svako dijete isto i koliko god mi pametovali i tvrdili da znamo pravo rješenje za uspješan odgoj to u praksi ne ispadne uvijek tako.
kao što sam već jednom rekla...lako je pričat dok su mali ;ja bi ovako ili moje dijete neće biti takvo:a savim druga priča je kad porastu i kad nisi pametan da li ispravno postupaš.