-
Krstitke i dojenje
Trebali ste to vidjeti! Bilo je prekrasno :)
Slavili smo Jakovove krstitke u jednom restoranu iza Samobora, bilo nas je tridesetak, i četiri bebe od 2 do 11 mjeseci. Sve te bebe su dojile za stolom, :) a neke i okolo (ima dječje igralište, ribnjak, šuma)
Bilo je i dosta mladih koji još nemaju djecu, a i starijih. Nitko nije naglas ništa komentirao, ali mislim da im je svima bilo lijepo.
Ova bebica od 2 mjeseca je čak dojila i u crkvi :angel:
Jakov je dojio dok sam hodalo okolo :roll: :) tako mu je lakše kad je malo uznemiren.
Sve u svemu bilo je prekrasno.
Zaboravih spomenuti, sve te mame čitaju ili puno pišu na Rodinom forumu i Mameibebe forumu.
-
-
-
i ja sam dojila na Marinovom krštenju za stolom..i neka mama jer je bila još jedna proslava u istom restoranu..
svekiji su me gledali ko kozu...nisu ni moji bili bolji.
iz crkve sam usred mise morala van jer mi je svećenik (na svekrvin poticaj) reka da ako ću dojit da idem u kuću od časni :(
(sorry šta sam uzela smajlića ali...
-
Ja sam uredno dojila i na misi, i na pripremama za krstenje, i na krstenju. Cijeli zivot idem u crkvu i znam ono kad Isus kaze: "Pustite malene k meni!" Ako sam rodila bebicu u bolnici koja ima titulu prijatelja djece i u skladu s tim potice dojenje, kako tek onda Crkva mora biti za poticanje dojenja. Uostalom, dojenje je najprirodnija stvar. To je hranjenje.
Adaptirano mlijeko nije bas najzdravije u usporedbi sa majcinim, a to znaci da se narusava bebino zdravlje. Te cinjenice onda za sobom povlace 5. Bozju zapovijed "Ne ubij!" Jer sa losom prehranom polako, ali sigurno ubijamo tijelo. I tako dolazim do zakljucka da je grijeh uskratiti bebici podoj zbog srama. Uh....mogla bih propovijedati....zar ne?? :lol:
-
Za crkvu smo izdojili malo mlijeka "u slucaju da treba", ali nije, a u restoranu smo to uradili normalno, alui malo diskretno okrenuti prema kutu, dea bas nismo kao u izlogu. Niko nije negativno komentirao, cak su i prije svi s kojima sam pricala o tome, rekli pa normalno da bebu treba dojiti na krstenju. Jos nikog nisam cula da o tome negativno govori
-
Za crkvu smo izdojili malo mlijeka "u slucaju da treba", ali nije, a u restoranu smo to uradili normalno, ali malo diskretno okrenuti prema kutu, da bas nismo kao u izlogu. Niko nije negativno komentirao, cak su i prije svi s kojima sam pricala o tome, rekli - pa normalno da bebu treba dojiti na krstenju. Jos nikog nisam cula da o tome negativno govori