privatni ginekolog-preporucite mi
molim vas
1. preporuke za super dobrog privatnog ginekologa, po mogucnosti da poradja na sv. duhu.
2. savjete od svih koje ste vodile trudnocu privatno, a da vas je isti taj doktor i porodio, molim iskustva, cijene pregleda, cijene poroda itd.
3. jel uopce potrebno imati i socijalnog ginekologa ako vodis trudnocu kod privatnika?
hvala
Re: privatni ginekolog-preporucite mi
Citiraj:
tridesetri prvotno napisa
molim vas
1. preporuke za super dobrog privatnog ginekologa, po mogucnosti da poradja na sv. duhu.
2. savjete od svih koje ste vodile trudnocu privatno, a da vas je isti taj doktor i porodio, molim iskustva, cijene pregleda, cijene poroda itd.
3. jel uopce potrebno imati i socijalnog ginekologa ako vodis trudnocu kod privatnika?
hvala
1. Meni je jako draga dr. Ulla Marton, Hebrangova, ne porađa, ali povezana je sa SD-om. Super dobri po mom iskustvu su u Poliklinici Vili, npr. dr. Kos, ali kod njega je potrebno jako puno unaprijed se naručivati i nisam sigurna koliko mogu ad hoc reagirati - i više od 4-5 tjedana, ali za prenatalnu dijagnostiku on je number one. Mislim da su povezani i sa SD-om i sa Vinogradskom, tamo imaš još dr. Radončića i dr. Latin, mislim da je dr. Radončić nešto dostupniji od dr. Latin i dr. Kosa, ali nisam sigurna i mislim da je kod svih njih princip par tjedana unaprijed naručivanje (možda drugačije reagiraju ako je stvar hitna).
2. Ne porađa mislim nitko od gore navedenih - cijena detaljnog pregleda sa UZV-om otprilike mislim oko 400 kn - najbolje nazovi i raspitaj se.
3. Da - za uputnice za kompletnu krvnu sliku, urinokulturu, testove senzibilizacije, uputnicu za amniocentezu (eventualno), za double triple testove, za lijekove, briseve da ne ide sve baš na tvoj trošak, ali neki socijalci na to frkću, moja je meni normalno pisala uputnice, ali ja sam starija trudnica i trudnoća je iz IVF-a pa nekako me blaže gledala (valjda).
Privatni ginekolozi: stručnost, opremljenost i cijene
Javljam se sa sličnim pitanjima o kojima se već pisalo u sklopu teme 'Privatni ginekolozi', međutim, s obzirom da su neki postovi stariji (iz 2005. godine), pa pretpostavljam da se situacija u Zagrebu u međuvremenu promijenila, a i da imam par dodatnih pitanja, molila bih vaša (pozitivna i negativna) iskustva s privatnim ginekološkim poliklinikama:
1. Poliklinika:
2. Doktor:
3. Stručnost doktora:
4. Opremljenost poliklinike:
5. Cijene:
6. Ostala iskustva:
Trenutno se nalazim u 12. tjednu trudnoće, po prvi puta u životu, sa 38. godina, a kako zbog svojih godina moram biti dodatno oprezna da pravi doktor i prava oprema prate moju trudnoću, želim se informirati i pronaći odgovarajuću polikliniku.
Unaprijed hvala na odgovorima i sretno svima,
Re: Privatni ginekolozi: stručnost, opremljenost i cijene
Citiraj:
Nikolina-Zagreb prvotno napisa
Javljam se sa sličnim pitanjima o kojima se već pisalo u sklopu teme 'Privatni ginekolozi', međutim, s obzirom da su neki postovi stariji (iz 2005. godine), pa pretpostavljam da se situacija u Zagrebu u međuvremenu promijenila, a i da imam par dodatnih pitanja, molila bih vaša (pozitivna i negativna) iskustva s privatnim ginekološkim poliklinikama:
1. Poliklinika:
2. Doktor:
3. Stručnost doktora:
4. Opremljenost poliklinike:
5. Cijene:
6. Ostala iskustva:
Trenutno se nalazim u 12. tjednu trudnoće, po prvi puta u životu, sa 38. godina, a kako zbog svojih godina moram biti dodatno oprezna da pravi doktor i prava oprema prate moju trudnoću, želim se informirati i pronaći odgovarajuću polikliniku.
Unaprijed hvala na odgovorima i sretno svima,
Ja bih ti preporučila Matijevića iz Poliklinike Vili, on radi i na SD, tako da i porađa. Stvarno je super ginekolog i ima jako puno iskustva.
Gore radi na Patologiji trudnoće i s rizičnim trudnicama, pa mislim da nema većeg pogotka od njega.