-
maxi cosi XR ili XP?
koliko sam shvatila, XP se više ne proizvodi i sad je XR?
e sad, ovo malo što sam gledala po turbo limaču i baby media shopovima, sve su mi grozne boje (smeđe i sive)... di ih još drže? i ima li možda negdje još i XP? nju bi rado jer već imam jednu pa bi da su mi iste :)
-
zaboravila napisat, riječ je o maxi cosi rodi sjedalici
-
ja sam prije godinu dana kupila još jednu - isto je već tada bilo XR, XP manje ...
Nisu mi iste, ali ova nova je krasna, tamno siva, sada tražim takvu istu XR :mrgreen: da barem ujednom autu imam dvije iste ...
Ona XP je tamno crvena - isto je krasna, ali se fleke bolje vide ...
-
ma meni je ta siva super, ali ninica neće, hoće neku živu boju pa joj je nemam srca nametnut. XP-ica mi je crveno-narančasta, super je, i sad bi mi neku koja dobro paše uz nju ali čini mi se ko nemoguća misija. baš sam jadna :cry:
-
Imaš u Baby center-u u Sloveniji. Mi svako malo skočimo do Brežica. Može se i bez vinjete ako ideš preko Bregane. Pošaljemo im mail što nam treba, oni jave kad su pribavili pa samo skupimo.
Baby center auto sjedalice
-
ma da? znam, vidila sam na njihovim stranicama da imaju nekoliko super boja, baš su lijepe, ali mi se nekako ne da ići samo zbog jedne sjedalice...a s druge strane, fakat je blizu. da, možda se fakat i zaletimo. a kako im pošalješ mail, kako to ide?
-
Nazoveš ih ili pošalješ mail:
BABY CENTER BREŽICE
Prečna pot 1, Brežice
T: 07/499 06 20, GSM: 031/ 322 705
e-pošta: pe5@baby-center.si
DELOVNI ČAS: 8.00 - 20.00, sobota: 8.00 - 15.00, nedelje in prazniki zaprto, 20.12. 8.00 - 12.00, 24.12. 8.00 - 17.00, 25.12., 26.12., 1.1., 2.1. zaprto, 31.12. 8.00 - 15.00
A dobiš i MWST
-
-
nasa je predivne zelene boje. ako si gledala u TL, mozes iz kataloga naruciti koju boju zelis, a oni ce ti provjeriti u kojem TL ima i povuci u u tvoj TL. tako smo mi.
-
ja bi tu zelenu! lemonade, ili tako nešto? nisu mi rekli da mogu naručit, a zvala sam i njihovu 'centralu', žena gledala u kompu sva skladišta, nemaju niti jednu takvu, a neće im ni dolazit. a što se njihovog naručivanja izvana tiče, u to se ne bi ni upuštala, prije nekoliko godina sam naručila navlaku za priori XP, kao doći će za 4 tjedna (?!), nikad me nisu nazvali, u međuvremenu sam u baby media shopu našla tu istu i kupila. bojim se da ću morat u brežice.