Problemi s osobnim govorom
Evo u čemu je problem.
Moja cura ima 25 mj., pročitala sam sve knjige od Juula i trudim joj se obraćati na taj način, npr. "smeta mi", "ne želim" itd.
Sad mi stiže osveta :mrgreen: na način da ona to jako kopira, kao i moj govor općenito (ponekad mi kaže "baš si lijepa" i "ti si moja dobra cura" :lol: i taj dio mi ne smeta).
Npr. imam žulj na nozi i zalijepim si flaster a ona mi mirnim glasom veli nek si ga skinem jer njoj to smeta. Ili nek si skinem vestu jer ona neće da ju imam .
Baka joj je rekla da ju neće i ne može stalno nositi jer ju boli kičma. Pokupila je i tu foru pa kad joj se ne da hodati, govori da ne može jer ju kičma boli.
I kaj da sad radim ? Zašto bi ona morala prestati nešto što meni smeta, a obrnuto ne vrijedi?
Re: Problemi s osobnim govorom
Citiraj:
Sirius Black prvotno napisa
I kaj da sad radim ? Zašto bi ona morala prestati nešto što meni smeta, a obrnuto ne vrijedi?
Ja još uvijek znam Sonji objašnjavati da kad tata ili ja na nečemu inzistiramo to nije zato što smo mi trknuti pa inzistiramo zato što nam se inzistira nego zato što za to postoji određeni vrlo bitni razlog