kako se nosite sa stresom?
kako se vi nosite sa stresnim situacijama i osijećate li ponekad da ne možete dalje? odkad sam se zaposlila život mi se pretvorio doslovno u pakao.više ne vidim izlaz. posao mi postaje prezahtjevan i previše odgovornosti je na meni. osijećam da nekim stvarima nisam dorasla. toliko me neke stvari opterećuju da imam noćne more,ujutro kad moram krenuti na posao imam grčeve,a na poslu ponekad izgubim kontrolu i samoozlijeđujem se. :cry: ponekad mi se čini da je jednostavno najbolje dati otkaz ali se namogu odlučiti na tu odluku jer bi to značilo da sam kukavica i nesposobna a i djeci bi time dala loš primjer. no,nastavim li tako dalje psihički ću se uništiti. eto,sad sam se izjadala (i nije mi ništa lakše). molim vas pomagajte savjetima :(
Re: kako se nosite sa stresom?
Citiraj:
No@n@ prvotno napisa
posao mi postaje prezahtjevan i previše odgovornosti je na meni. osijećam da nekim stvarima nisam dorasla. toliko me neke stvari opterećuju da imam noćne more,ujutro kad moram krenuti na posao imam grčeve,a na poslu ponekad izgubim kontrolu i samoozlijeđujem se.:(
ozbiljno razmisli o promjeni posla, ako mislis da bi mogla naci neki drugi. vremena jesu dosta sugava i mozda nije pravi trenutak za davanje otkaza, ali ako ne sada - onda cim se prva prilika ukaze.
grcevi prije odlaska na posao su vrlo jasan znak da posao treba mijenjati.
Re: kako se nosite sa stresom?
Citiraj:
Anamorci prvotno napisa
Citiraj:
No@n@ prvotno napisa
posao mi postaje prezahtjevan i previše odgovornosti je na meni. osijećam da nekim stvarima nisam dorasla. toliko me neke stvari opterećuju da imam noćne more,ujutro kad moram krenuti na posao imam grčeve,a na poslu ponekad izgubim kontrolu i samoozlijeđujem se.:(
ozbiljno razmisli o promjeni posla, ako mislis da bi mogla naci neki drugi. vremena jesu dosta sugava i mozda nije pravi trenutak za davanje otkaza, ali ako ne sada - onda cim se prva prilika ukaze.
grcevi prije odlaska na posao su vrlo jasan znak da posao treba mijenjati.
slozila bih se sa Anamorci, nadji nesto sto te ispunjava, cuvaj djecu, radi nesto kreativno, pokusaj voditi dnevnik i crne misli stavi na papir, obrati se nekome iz tvoje blizine za pomoc, nek to bude tvoj sos telefon i kad mislis da gubis razum radje nazovi neku prijateljicu sve ostavi i otidji na sok, pokusaj bar vikend provest mislima daleko od pola i briga, odi sa muzem i djecom na izlet u prirodu i nek te to pokrece...ako ne ide, obrati se doktoru...mozda dobijes nesto privremeno za smirenje
drzi se :love: