čini mi se ok stvarčicapame zanima, imali tko i kako ste zadovoljni?Mogu li se s njime čistiti odijela, kaputi,pećnice i sl? Hvala
Printable View
čini mi se ok stvarčicapame zanima, imali tko i kako ste zadovoljni?Mogu li se s njime čistiti odijela, kaputi,pećnice i sl? Hvala
i mene bi to zanimalo....
ima tko to da ima??
mali iz neckermanna,imam mali stan i zadovoljna sam,nije velike snage al dovoljno za ono sta mi treba
mama ima veci(nastavci za pod,prozore) veci rezervoar-duze radi i veca jacina (ne treba dugo cekati da otopi neku masnocu recimo)
odjela nisam probala cistit
super za ispuhat pletene kosare,bilo kakve kutove i rubove
npr.ja znam plisance prvo stavit pod paru a onda u vakum vrecu i usisavacem izvakumirati
e da,i ja sam gledala taj u neckermannu-pretpostavljam da se daju čistiti i pločice s tim
da mogu se cistiti i plocice,al nemoj ocekivati previse,aparat je mozda efikasniji u odrzavanju plocica ili ce trebati par puta da skine kamenac(pretpostavljam da se o tome radi)
Ja sam dobila Zepterov na poklon i jako ga malo koristim. Uglavnom 2x godisnje za ciscenje prozora i radijatora i onda potegnem i kutove svih podova usput. Sama si to recimo nebi nikad kupila, jer se stvari mogu lijepo ocistiti i bez pare.
moja mama je kupila onaj s TV-a
Žali bože novaca....
Ubila sam se ko beštija čisteći s onim....više štete nego koristi....
bezveze....
ja posudila, probala i vratila odmah sutradan....hvala lijepa....mogu ja i bez toga....
Ja nisam oduševljena, dok ga napunim, dok se stvori para, pa špricaj i nakon toga opet sve dobro istrljaj suhom krpom, previše mi je zezancije, a i kabel mi je kratak, pa stalno trebam produžni da dođem do nekog mjesta.Jedino za što mi se pokazao ok je čišćenje radijatora. Moju pečnicu taj nikad nebi očistio.
bas sam se poradovala kako ce netko pohvaliti konkretni model, a kad ono.... nist!
i dalje krpu u ruke i ribaj sama, nema tu carolije :mrgreen: