Da li itko zna za nekakvu igraonicu u Zagrebu, a da se odvija na engleskom jeziku, za bebu od 1. godine? Hvala!
Printable View
Da li itko zna za nekakvu igraonicu u Zagrebu, a da se odvija na engleskom jeziku, za bebu od 1. godine? Hvala!
Mi smo upravo počeli ići u Pavla Hatza na Music Together (ako smijem navesti ime). Radi se o glazbenoj igraonici na engleskom, a čini se da će otvoriti i grupu za bebe. U našoj grupi ima zasad djece od 6 mjeseci do 3 godine. Roditelj/i pjevaju i plešu, a djeca se zabavljaju s njima, ovisno o dobi i djetetu.
Zasad nas je oduševilo.
NEšto sam čula o tome, hvala na pozitivnoj reakciji. :)
Music together je stvarno odličan, mi smo išli i opet ćemo, najtoplije preporučam! Ako te ipak zanima samo igraonica i engleski, bez glazbe, nedavno smo bili u igraonici u Ogrizovićevoj (na Trešnjevci) na rođendanu, pa sam doznala da oni preko tjedna funkcioniraju kao igraonica na engleskom i škola stranih jezika. Mislim da sam pročitala da je 2 sata 40 kn, prostor je zgodan i vlasnica je simpa, ali osobnih iskustava s programom nemam. Probaj potražiti po adresi, zaboravila sam ime igraonice.
aleksandra vidim da je zimski semestar počeo 9.1.....dakle treba se čekati proljetni za novi upis? i to samo 1x tjedno (dakle 950 kn je za mjesec dana ili??) i da----za vrtić ti popdne napišem btw.... :mrgreen:
vidim to traje 10 tjedana ali sve je puno....
To je cijena za ciklus od 10 radionica
da vidim...ali ne može se predbilježiti za sljedeći ciklus ----ovaj je pun....nisam se mogla registrirati jer mora se odabrati termin a ne može se nijedan izabrati jer ih nema slobodnih...kada stavim da me stavi na listu čekanja ni onda ne funkcionira...
predbilježili se nakon tel. kontakta! hvala cure...
Udruga "Dječji glazbeni svijet" nudi Kindermusik radionice glazbe i pokreta na kojima se također uči engleski. Radionice se odvijaju u
Zaprešiću i Zaboku. Možete pogledati na stranici www.djecjiglazbenisvijet.com
Ovaj vikend, 6. i 7. se održavaju besplatne Music Together demo- radionice, prijavite se ako još ima mjesta da vidite o čemu se radi, mi (i veliki i mali) smo oduševljeni!
Podizem! Zanimaju me igraonice 1-2tj. Ako ima nesto u N.Zagrebu u popodnevnim satima, moze i centar.