odlučili smo se za cybex as 15-36 kg , jedino ne kužim razliku između x fix i free fix modela pa ako netko za molim savjet...u 3. mj idem u Njemačku i kupila bi ju, samo moram model prije odabrati i boju da rezerviram...
Printable View
odlučili smo se za cybex as 15-36 kg , jedino ne kužim razliku između x fix i free fix modela pa ako netko za molim savjet...u 3. mj idem u Njemačku i kupila bi ju, samo moram model prije odabrati i boju da rezerviram...
Cybex solution x-fix je testirana
http://www1.adac.de/Tests/Kindersich...093&IDModell=1
dok free fix jos nije. Novi testovi izlaze krajem maja, a i pitanje je da li ce ova biti testirana. E sad, samo da ti se jos neko sa iskustvom javi, pa da imas neku predstavu.
imam iskustvo od kolegice koja ima x fix i prezadovoljna je + testovi i eto konačni odgovor-KUPUJEM!
Kupili. Velika pohvala djelatnicama Baby centra u Brežicama za sve odgovore, montažu i ljubaznost koju dugo nisam vidjela! A i ddv dobro dođe natrag!
sorry, tek sad vidim da je tema iz 2010.
Zvrk jeste vi kupili x fix ili free fix?
test za x fix je bio 2009, pogledaj na istom linku pod 2009
nama se pokazala super, udobna, čvrsta...
Potpisujem Pužić, odlična sjedalica, mi oduševljeni već godinu dana, samo kad bi iimala ljetnu navlaku da ju sunce ne uništi..
Molim vas za informaciju-na stranici gdje se opisuje free fix pise da se dijete veze automobilskim pojasom. Zar se ne bi trebalo do 18 kg vezati pojasevima autosjedalice a onda automobilskim? Ili sam ja nesto krivo shvatila?
Koliko znam, free fix je sjedalica grupe 2-3, dakle od 15-36 kg, kod njih se dijete veže pojasom auta. To nije kombinirana u kojoj se do 18 kg veže pojasevima sjedalice, a nakon toga automobilskim.
da, to je as od 15-36 kg, veže se pojasom auta. mi smo npr. Noru do 18 kg držali u tobiju a nakon toga smo montirali Cybex.
Hvala, nisam kuzila sto je to kombinirana autosjedalica
Cybexova kombinirana bi ti bila ova: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=207333
sonata...
1 kat je od 9-18 ali to ne znaci da je druga tek od 18kg nego je od 15...djeluje mi da te to zbunilo
ja imam cybex solution x fix i prezadovoljna sam..
Znam da je 2 kat od 15kg nego sam mislila da se na svima do 18kg kopca pojasevima autosjedalice a onda da se to nekako skida i od 18kg veze pojasom automobila. Ali eto, sada ste mi sve razjasnile. I mi smo gledali solution x fix i mislim da cemo ju kupiti. Sada imamo MC Tobi ali nam treba za djedov auto pa sam mislila Tobia tamo a nama novu. Ali svi pisu da je bolje sto duze dijete drzati u sjedalici nize kategorije pa sada ni sama ne znam. Ili cemo jos ostati na tome da svaki put selimo Tobi iz naseg u djedov auto
za djedov onda kupi cybex pallas
je..bolje je...ja sam svog tek sad s 102cm i 17,5 kg prebacila u cybex i to samo zato jer sam ovu prodala da kupim novu za kcer...
u djedovom je jos mc priori
Hvala svima na savjetima!