Drage mame, možda kasnim,
no bila bih vam jako zahvalna ako bih se i ja nekako dokopala te brošure :D
Da jednostavno pošaljem PP dijani i zamolim ju..ili?
Lana ima 7 mjeseci i mi još uvijek dojimo barem 4-5 puta dnevno, s dohranom smo krenuli kad je navršila 5,5 mjeseci i snalazimo se kako znamo i umijemo s receptima, savjetima i sl., tako da bi nam takva brošurica bila spas.
BTW, zar se ta brošura ne može uploadati negdje, pa da se samo link postavi?
Imam još jedno pitanje - sigurno će neka od iskusnih Roda znati odgovor...Naime, pratim ja ovaj site i forum već dulje od godinu dana i zanima me kako se aktivno može uključiti u neke od Rodinih projekata? Tj. da li tražite volontere - mame koje bi se volonterski uključile rad Udruge?
Sorry, znam da sam na krivom topicu za ovo pitanje, ali eto...usput mi je da priupitam :)
Hvala unaprijed na pomoći!
Re: Drage mame, možda kasnim,
mama73, pošalji Dijani na pp svoju mail adresu i sigurna sam da će ti ubrzo poslati brošuru na mail.
brošura je stvarno odlična.
Citiraj:
mama73 prvotno napisa
zanima me kako se aktivno može uključiti u neke od Rodinih projekata? Tj. da li tražite volontere - mame koje bi se volonterski uključile rad Udruge?
Naravno :) , i mi smo sve redom volonterke/i, mahom (budući) roditelji.
Ovdje možeš vidjeti sve detalje u vezi učlanjenja u Rodu http://www.roda.hr/vijesti.php?ID=240 ,no ako ti tako više odgovara, možeš nam se priključiti u akcijama i bez učlanjivanja.