svako malo netko negdje spomene tu kuglanu koja ima i trake za djecu
za koliku je to djecu?
gdje?
posto?
Printable View
svako malo netko negdje spomene tu kuglanu koja ima i trake za djecu
za koliku je to djecu?
gdje?
posto?
mi se upravo vratili :) ovog puta smo bili sa Leom, inace znamo vikendom ici MM i ja :)
to je velika zgrada na kruznom toku kod CC1.
ove 4 djecje trake idu na kovanice od 5 kuna (5kn staza, pet bacanja) i to je bas za male.
mislim da je za Ivara prava staza (imaju i djecje kugle na recepciji) a cijene ovise o danu i terminu i posebna je cifra za djecu do 14 god.
http://www.bowling.hr/bowling/
evo cjenik, imaju i obiteljski bowling, staza 95kn sat. na stazi inace moze biti do 6 osoba.
http://www.bowling.hr/wp-content/upl...ik-bowling.pdf
koliko te dodje kad platis sve, sipele, carapoe, sto ja znam na sto te sve natjeraju
i jel ti se gadi nogu stavit u to?
cipele su stare koji mjesec i svaki put ih spricaju..ali nisam toliko gadljiva...kad se sjetim onih ofucanih iz importane centra :bljak:
cipele su 11kn par za odrasle. s obzirom da mi idemo vikendom navecer, tad je najskuplje i igra nas od 4 do 6 osoba...
mislim da je ovaj obiteljski (min. 3 osobe) 95kn+2x11+8(djecje cipele) najisplativiji (carape su moje)
i moras probati Meksički nachos čips sa pikantnim i blagim umakom por. 15 kn :slin: sami ih rade i odlicni su. i meni nikad dosta samo 1 porcija :sramise:
pizza im je losa :(
da ne citam sad pravila hrvatskogkuglackog saveza na 66 stranica, daj mi ti pliz ukratko
dodje nas 4, mm, ja, necakinja i ivar
nakon sto jedan od njih izvuce kracu sibicu i otplace turu zato jer mora igrati sa mnom sto je sljedece?
lol
svatko igra za sebe :) nema plakanja :)
hostesa vam dodje i sve objasni:)
ukratko: imas kugle, na svakoj pise broj (kila) i svaka ima small, medium, large i neka xl- to su sirine rupa za prste)
igra se 10 bacanja a svako bacanje je 2x.
koliko cunjica srusis, toliko bodova dobijes.
ako ih srusis sve, sljedece prvo bacanje ti je puta 2.
ako u zadnjoj (10.) rundi srusis sve, imas pravo bacat jos jednom.
ne smijes kuglu baciti prije a niti zakoraciti nogom nakon crte jer je faul (prijestup).
mislim da bi to bilo to. nije neka mudrost. :)
kako al bundy i peg igraju kao ekipa?
:lol:
mozda to moze i ovdje, nismo nikad pitali. meni ne pada na pamet igrat s muzem jer mi je gust kad ga (onih 2 puta :mrgreen:) pobijedim.
8-) Ima li neka visoka mreža među stazama?
mislim da se prije trebamo bojati da nam kugla ne padne na nozni palac ili da ne otklizemo u cunjeve zajedno s njom nego da cemo je prebaciti preko - visoke mreze lol
:lol::cry: od smijeha
:lol:
mi smo bili u dječjoj kuglani u CC1 i bili smo baš zadovoljni.za djecu nema nikakve opreme tipa cipele i sl.doslovno dođeš,platiš i kuglaš.i ja sam malo zdvojna prema tim rent a cipelama,nemrem si pomoći.:roll: brijem da bi si uzela neke deblje čarape.
i cijena je čini mi se bila 5 kuna po kuglanju.za djecu.
Ima kuglana i u West gateu, neznam dali ima i dječja, ali znam da klinci od 9-10 god. redovito idu sa starcima...
Od koliko godina bi djeca mogla kuglati na pravoj stazi, sad djecjim kuglama?
U Wg-u su dvije dječje staze, mi smo bili u petak od 17-18, staza je za odrasle 70kn (do 18h, iza 18 je 120 ili više). Dječje staze su na žetone, 5 kn za 20 bacanja (10x2 bacanja po osobi).
Sat vremena naše staze + 6 žetona + cipele = 130 kn
Najmlađi član dječje ekipe - 2 godine, najstariji - 10 godina.
a jel mogu i odrasli igrati na toj stazi za djecu?
sta ja znam da ne pukne...
Ma naravno, dječje kugle su manje ;-).
MM i ja smo stalno bježali od naše do dječje staze i pomagali curkama koje su još premale da bi same bacale (ali su se dobro zabavile). Zato je dobro kod rezervacije tražiti stazu za odrasle kraj one dječje ;-)
bowling 300 ima djecje staze bas za kuglanje (znaci kugle nemaju rupe za prste- to je razlika izmedju kuglanja i bowlinga i od kad se zatvorio onaj u importaneu u zg nije bilo bowlinga)
dok prave staze imaju kugle sa 3 rupe i nema sanse da ti odleti u susjednu stazu ili padne na nogu jer ne bacas ko kad bocas vec ju "spustas"...jesam objasnila :mrgreen:
najlaksa kugla je 8kg za odrasle. znaci ona djecja (kojom sam jednom slucajno igrala jer je ostala i najvise mi pasala :lol:) na recepciji je jos laksa.
Nika, juce smo na djecjoj igrali i muz i ja sa Leom. nismo nista unistili :lol:
vidim da je cijena u WG za djecju stazu ista ko i u 300. ali tu je djecja staza 5x2 bacanja. Mama Natasa, si sigurna da je 10 runda i za klince? to je onda zapravo duplo jeftinije. osim ako nisi iz zga pa ti se ne isplati za tih par kuna ici do WGa :)
imas 2 pokusaja srusiti svih 10 cunjica i tako 5 puta.
na pravoj stazi imas 2 bacanja za srusiti svih 10 cunjica i tako 10 puta.
2 puta bacaju da sruše čunjeve i tako 10 bacanja ;-)
I nama je na blagajni rekla da imaju 10 kugli ali ispalo je 10 bacanja :-D
Igrali su za 6 žetona i tako je bilo svaki put...
Pa ovo je fantastično! Nisam imala pojma! Kuglanje za klince... Super.
Brijem da će nakon ovog topika, gužva postati još veća :mrgreen:.