Jeste znali da se stvari kupljene u DM-u mogu vratiti ako ste nezadovoljni?
http://www.dm-drogeriemarkt.hr/clanak/14Citiraj:
Zamjena robe ili povrat novaca
Jamčimo Vam povrat proizvoda s kojima niste zadovoljni, uz predočenje računa.
Ja sam jučer saznala za to. Kupila sam prošlu subotu dvije kremice za oko očiju Alverde (cijena presmiješna, 23 i 24 kn :-o), jedna mi je super, druga mi ne odgovara, jednom sam je samo isprobala. Ali pošto sam tek jučer saznala za to, račun je već odavno završio u smeću.
Ali znam da sam čula da nekad hoće zamijeniti i bez računa i otišla ja probati. Rekla sam blagajnici da mi krema ne odgovara i da bi je zamijenila za tu drugu koja mi je dobra. Pita me imam li račun, ja velim da nemam. :oops: Nije se žena baš činila sretna, ali napravila mi je zamjenu bez problema. Bravo za DM!
(S obzirom na to da se radilo o Alverde kozmetici, znaju da je nisam nigdje drugdje mogla kupiti.)
A pošto sam trenutno baš u fazi eksperimentiranja sa jeftinom DM kozmetikom :mrgreen: danas sam kupila hrpu stvari od kojih mi neke uopće ne pašu (isto Alverde krema za lice koja se uopće ne upije, nego ostaje kao masni sloj na licu :-o), pa ih sljedeći tjedan namjeravam vratiti (srećom u drugi DM, lol), ali ovaj put ipak sa računom.
Stvarno lijepo od DM-a :klap:, pogotovo zato što se radi o kozmetici koju najčešće ne možeš isprobati prije kupnje, a jednom kad je kupiš i otvoriš, nitko drugi ti je neće više primiti.