pijete li folnu kiselinu?
Nadam se da znate da treba poceti još prije trudnoće,neki kazu cak 3 mjeseca.
mali info...U DM-u ima neki novi napitak od HIPa sa folnom,zeljezom i jodom za trudnice i dojilje a ja mislim da dobro dodje i ovom topiku (kosta oko 50 tak kn za 10 dana),posebno za one koje mrze tablete.
Htjela bih vas upozoriti i da se ne igrate sa manjkom zeljeza,ja sam jako povracala pa sam slabo pila prenatal i beba ima hemangiome (loš krvozilni sustav a željezo je zasluzno za razvoj krvožilnog sustava :( ).
Drzim fige za dobru pripremu i dobre rezultate 8)
Re: pijete li folnu kiselinu?
Citiraj:
kate prvotno napisa
mali info...U DM-u ima neki novi napitak od HIPa sa folnom,zeljezom i jodom za trudnice i dojilje a ja mislim da dobro dodje i ovom topiku (kosta oko 50 tak kn za 10 dana),posebno za one koje mrze tablete.
8)
U ljakarnama oko 63kn i to za 20 dana, 2 bočice sa mjericom od 20 ml, 1 na dan. Ako to pijete ne treba ništa drugo jer sadrži i Fe i Jod. Jako je fino, kao neki multivitaminski sok od ananasa. Meni je doktorica dala jednu bočicu reklamnu i rekla da to pijem sad kad planiram, da je dobra priprema. Također sam na više sajtova čitala da je folna najbitnija do 5-6.-og tjedna, što se spine bifide tiče.
U prvoj trudnoći nisam ništa osim cedevite pila, a sad u planiranju pijem Biofolic, 60 tabl. od 400 mikrograma( dnevna doza) za samo 45 kn.
Re: pijete li folnu kiselinu?
Citiraj:
Biofolic, 60 tabl. od 400 mikrograma( dnevna doza) za samo 45 kn.
Meni je to super. Ništa zlo, a možeš pokušati i s onim ****-ovim sokićem.