Da li je možda koja od vas gledala u taj kalendar za predviđanje spola bebe i dal joj je kalendar pokazao točno.Meni je uzv pokazao curicu,a i po kalendaru mi je curica.:mrgreen:
Printable View
Da li je možda koja od vas gledala u taj kalendar za predviđanje spola bebe i dal joj je kalendar pokazao točno.Meni je uzv pokazao curicu,a i po kalendaru mi je curica.:mrgreen:
Meni,a i mojoj prijateljici je pogodio:)
Meni nije pogodio. Prvi je trebao po kalendaru biti cura, za drugu je bio pogodak cura-cura, a treči je trebao po kalendaru opet biti cura.
meni pogodio :-)
prvi puta točno,drugi puta netočno
I meni pogodio
i meni je pogodio :-) curica je po kalendaru - curica po ultrazvuku :-)
može ko' staviti link na taj kalendar i ovdje?
ja sam to gledala u prošloj trudnoći, kalendar je rekao cura, a rodio se dečko.
Baš da vidim šta će sad reći.
Ni meni nije pogođeno-po kalendaru bi trebao biti dečko, a biti će curica :)
(valjda smijem?)
http://www.mama-mami.com/content/view/494/152/
Da, za sina mi je rekao da će biti cura,za kćer mi je reko da bude dečko, a sad mi govori da bude opet dečko...pa da vidimo!
Svaki puta mi je krivo prognozirano, možda bude 3. put točno?
meni je za prvo točno - cura
a za drugo mi piše dečko, baš me zanima :)
a i imam neki osjećaj da bude dečkić
meni prvo kaže Cura, a dečko je
drugo kaže Dečko ili Cura ( sad dal je dan sim ili tam ) cura je
treće kaže dečko bumo vidli
Baš sam računala moje obje cure je točno, za mene sestru i brata, sve točno, za MM-a i njegovu sestru točno. Moram hitno u akciju, sljedečih 4 mj mi se pišu dečki.
Da bi ovaj kalendar točno interpretirale prvo trebate svoje prave godine i mjesece života preračunati tako da vam se godina sastoji od 10 lunarnih mjeseci....
Probajte na ovom dolje linku - taj automatski preračunava u lunarne godine i mjesece. Kod vremenske zone stavite 2....
http://chinesefortunecalendar.com/predictsexlink.htm
Ovdje mi kaže da sam prvo trebala dobiti sina - što i jesam, a sad za drugo predviđa curu - vidjet ćemo.... :)
ja sam takodjer iz ciste znatizelje isla to njuskati,rece kalendarcic da bi cura,ali iskreno bas ni nevjerujem jer ja inace proizvodim decke:)pa se ponekad pitam hoce li mi kuca na krov biti izvrnuta ako i ovo bude decko jer su toliko puni energije da je to nevjerojatno...:)a ni mm nije nista manje energican pa kad njih cetvero krenu to je ludnica
Za prvo mi kaže da je dečko, a bila curica. Za drugo mi kaže da je dečko i bio je dečko. Sad za treće mi opet kaže da će biti dečko...to ćemo tek vidjeti :)
išla sam i ja provjeriti i na ovaj link što je stavila Fae ispada mi za prvo curka što i je, a sada dečko što ćemo još vidjeti, ali mamino šesto čulo kaže da je....
Meni je za prvu trudnoću bilo dečko-točno, sad za drugu kaže curica- to se nadam, vidjeti ćemo..:)
Po prvom linku mi nije tacno, a po ovom sto je stavila Fae jeste, oba puta :)
meni je točno. i za moju mamu kad je mene rodila i brata i za mog muža sve točno. :) sad planiram ako mi s nalazima bude sve ok iduči mjesec kad kaže da bi trbo biti dečko. imam curu sada.
Meni je pogodio, pisalo je curica i dolazi nam curica.
Mojoj sestri je isto pogodio,a i meni je sestra izracunvala kaze da je curica,al imam neki osjecaj da ce bit decko
i meni je pogodio :-) bit ce decko :)
Meni pogrijesio sva tri puta :)
Meni po prvom linku ispalo točno, po drugom točno za prvi put a za drugi krivo.
meni pogodio:klap:
i meni pogodio-cura!
a po njemu mi ispada da mi je prvo triba bit dječak a cura je a drugo mi daje curu a doktor kazao da je dječak :nope:
Menije pogođeno u oba puta.:-D :klap:
Ovo je nevjerojatno. Svaki put je pogodak (4).
Meni za prvo fulali! kinezi nemaju pojma :lol:
za drugo kažu dečko .. vidjet ćemo :mrgreen:
I meni fulali, koliko god sam ja bila sigurna da je Sven ustvari curica (a eto nije).
meni pogodilo, UZ pokazao djecaka, kalendar rekao djecak! :-)
meni prvi put pogodio-curica!
sad se spremamo za drugo i nadam se da smo 'uboli' ovaj mjesec :)
prema kalendaru bi trebao biti decko-nadam mu se :zaljubljen:
da bar ne dode gospodja vjestica :evil:
Meni je za svo troje točno :-)
Meni je fulao...:evil: nosim sinčeka. Još me više uljuljkao u lažni predosjećaj da je curica, prije nego sam saznala spol...:mrgreen:
meni za prvu curu pogodio.
za drugo kaže- opet curka. vidjet ćemo!
Posto sam sad trudna i bas jaaako zelim curicu, sudeci po kalendaru, nju cu i dobit. E pa bas me zanima :)