U četvrtak idem sa bebačom na rebro pa me zanima kakva je situacija u njihovoj garaži.
Dakle koliko dođe sat, jer ima neko ograničenje po satima koliko možeš ostati i dali ima uvijek mjesta?
Printable View
U četvrtak idem sa bebačom na rebro pa me zanima kakva je situacija u njihovoj garaži.
Dakle koliko dođe sat, jer ima neko ograničenje po satima koliko možeš ostati i dali ima uvijek mjesta?
cijene se ne sjecam, nista razlicito od ostalih u gradu, ali vremenskog ogranicenja nema. mjesta je bilo koliko zelis.
hvala
ali ako se lijepo nasmješiš portiru, možda te i pusti u krug
ja uvijek tako uđem, smiješak i umilni glasić :mrgreen:
Ufff... ne bih ni ja na ovo računala. Evo kakvu sam predstavu nedavno tamo vidjela:
Daklem, petak prije 2 tjedna, negdje oko podneva, jedva smo dočekali moj sin i ja da se izvučemo iz bolnice. Krenuli doma, a u garaži ispred nas i još 2 auta bila je jedna koja je valjda računala na umilni glasić i treptanje okicama. U autu 2 djece...
Došla je do rampe (ne plativši prije :-o ) a portir ju je vratio. Dva puta je išla od auta do njega ili do automata, nemam pojma. Napravio se rep od hrpe auta, sjeli na trubu i svima nam je bilo zlo.... Ne znam je li na kraju platila ili ne, ali izašla je nakon valjda 10 min prepucavanja. Ja sam bila zelena, a vjerojatno i mnogi drugi. Eh, sad... ili se htjela izvući, ili fakat pojma nema ni o garažama ni o vožnji. Nije mi jasno... Ali da mi je taj tren bila bliže, vjerojatno bi čula kako izgleda moj jezik kad ga se pusti na slobodu.
Osim zgražanja (sad me sram :oops:) evo malo i korisnih informacija: U toj garaži najčešće ima mjesta (otkad je otvorena, meni se jedan jedini put dogodilo da nisam mogla ući, nego sam napravila krug oko kvarta i našla mjesto u drugom obilasku). Mjesta nema na vanjskim parkiralištima u blizini i to je ozbiljna lutrija. Garaža je dosta protočna pa se obično brzo nađe mjesto.
a ne peterlin, nisam ja mislila šarmirati barbića u garaži, nego portira na ulazu na rebro - za ući u krug bolnice
ja ne idem u garažu uopće
..ovisno i koji je u smjeni...kasno popodne i navečer, ugl.pušta bez pol frke, osobito kad vidi dijete u autu...
No, tih par koraka više iz garaže ne vrijedi gnjavaže ako te vrati ;-)
Kak se plača kad se vračaš i izlaziš ili kao klasičan parking svakih sat vremena pa produžuješ
kad izlaziš platiš na automatu i onda imaš 15 minuta da dođeš do rampe i gurneš papirić - kao i u svim drugim garažama
Cure kod gornjeg ulaza na lijevo ulica Jordanovac možda 300 m sa lijeve strane ima obiteljska kuća i ispred ima parking dozvoljen sat vr 5 kuna,nije puno za prošetat,
jer ako ostaješ dulje od dva sata uštedi se koja kuna.
U srpnju je parkiranje bilo 7kn, uvijek je bilo mjesta.
Kad sam ja bila isto je parking bio 7 kn.
I moram priznati da sam se iznenadila koja je bila gužva.
Garaža ima 3 nivoa i mi smo napravili jedan krug i nije bilo mjesta i onda je sva sreča neko izlazio pa smo mi uletili.
cure,da ne otvaram temu novu,smao bih htjela pitati zna li neko ima li i koliko kosta parking blizu poliklinike Vili?(Ilica 191 E)
mm i ja dolazimo na konsultacije kod dr.Radoncica,a iz BiH smo,pa nam je neophodan parking,a nikad nismo bili u Zg ranije.
Ako se parkiraš iza DZ u ul Baruna Filipovića ( dvije minute hoda od poliklinike nakon prelaska ceste) tada je besplatno. Kod poliklinike je isto besplatno , ali gotovo nikad nema mjesta.
sirius,hvala . budem mejsta na tom parkingu?
posto dolazimo iz BiH,nemamo pojam po ZG,ali imamo navigaciju i jednostavno cemo ukucati adresu, zanima me je li to na pocetku ili kraju te ulice,jer kad ukucavamo na navigaciju trazi ulicu i broj,ako ne ukucam broj,dovest ce nas do pocetk aulice,pa da znam otprilike gdje je parking.
hvala vam:)
tuzna, ta ulica je duga, bit će bolje da potražiš točan broj ambulante. a na karti provjeriš koliko onda ima do Vilija.
http://www.city.hr/vodic/100/768/dom...a-zagreb-zapad
Kad voziš po Baruna Filipovića na istok (jednosmjerna je) Dom zdravlja će ti biti s desne strane, to je prvo moguće skretanje desno nakon križanja sa Selskom. Za doći u Vili moraš se vratiti pješke na Baruna Filipovića, preći pješački semafor prema sjeveru i tim istim puteljkom (okomito na Baruna) proći mimo Klinike za tumore. Kad izađeš na Ilicu, još malo odi prema istoku (desno) bez da prelaziš Ilicu i doći ćeš do niza novih zgrada (sivo-ciglaste boje), prvi ulaz desno ćeš vidjeti oznaku Poliklinika Vili.
Cure pomagajte...nismo iz ZG,a za kojih 14 dana putujemo na hospitalizaciju na Rebro sa curicom...
Ostajemo par dana u bolnici pa me zanima dnevna karta za parking u garaži Rebro,gdje i kako kupujem tu kartu,išla sam na web stranicu zagrebparkinga i našla samo info da košta 60 kn/dan ali nema info gdje ju kupujem i kako obnavljam svaki dan???
Hvala unaprijed!
imaš upute na ulazu u garažu - meni nije trebalo pa se nisam trudil zapamtiti
mislim da se sparkiras i ostanes... tako nekako je moj muz (pa kad je proteklo 24 sata imao je pravo na dnevno placanje- ne znam kako ide ako unaprijed znas da ti treba dnevna karta)
Mislim da se mora tražiti dnevna karta čim udes u garažu , ako me pamćenje sluzi.
Hvala,svima...znači prije nego uđem u garažu moram tamo na ulazu stati i u onoj kao portirnici pitati i kupiti kartu...valjda neće biti krkljanac i kaos kao prije 2 mj. kad smo išli samo na kontrolu i čekali na ulaz skoro 20 min. i da ću moći stati a da mi netko ne trubi...
Tako je kako sam pisala. Dnevna karta je 60 kuna , moraš ju podići nakon ulaska u roku 45 minuta na porti- ulazu.
puno hvala na pomoći sirius...;-)