U četvrtak idem sa bebačom na rebro pa me zanima kakva je situacija u njihovoj garaži.
Dakle koliko dođe sat, jer ima neko ograničenje po satima koliko možeš ostati i dali ima uvijek mjesta?
U četvrtak idem sa bebačom na rebro pa me zanima kakva je situacija u njihovoj garaži.
Dakle koliko dođe sat, jer ima neko ograničenje po satima koliko možeš ostati i dali ima uvijek mjesta?
cijene se ne sjecam, nista razlicito od ostalih u gradu, ali vremenskog ogranicenja nema. mjesta je bilo koliko zelis.
ali ako se lijepo nasmješiš portiru, možda te i pusti u krug
Ufff... ne bih ni ja na ovo računala. Evo kakvu sam predstavu nedavno tamo vidjela:
Daklem, petak prije 2 tjedna, negdje oko podneva, jedva smo dočekali moj sin i ja da se izvučemo iz bolnice. Krenuli doma, a u garaži ispred nas i još 2 auta bila je jedna koja je valjda računala na umilni glasić i treptanje okicama. U autu 2 djece...
Došla je do rampe (ne plativši prije) a portir ju je vratio. Dva puta je išla od auta do njega ili do automata, nemam pojma. Napravio se rep od hrpe auta, sjeli na trubu i svima nam je bilo zlo.... Ne znam je li na kraju platila ili ne, ali izašla je nakon valjda 10 min prepucavanja. Ja sam bila zelena, a vjerojatno i mnogi drugi. Eh, sad... ili se htjela izvući, ili fakat pojma nema ni o garažama ni o vožnji. Nije mi jasno... Ali da mi je taj tren bila bliže, vjerojatno bi čula kako izgleda moj jezik kad ga se pusti na slobodu.
Osim zgražanja (sad me sram) evo malo i korisnih informacija: U toj garaži najčešće ima mjesta (otkad je otvorena, meni se jedan jedini put dogodilo da nisam mogla ući, nego sam napravila krug oko kvarta i našla mjesto u drugom obilasku). Mjesta nema na vanjskim parkiralištima u blizini i to je ozbiljna lutrija. Garaža je dosta protočna pa se obično brzo nađe mjesto.
a ne peterlin, nisam ja mislila šarmirati barbića u garaži, nego portira na ulazu na rebro - za ući u krug bolnice
ja ne idem u garažu uopće
..ovisno i koji je u smjeni...kasno popodne i navečer, ugl.pušta bez pol frke, osobito kad vidi dijete u autu...
No, tih par koraka više iz garaže ne vrijedi gnjavaže ako te vrati![]()
Kak se plača kad se vračaš i izlaziš ili kao klasičan parking svakih sat vremena pa produžuješ
kad izlaziš platiš na automatu i onda imaš 15 minuta da dođeš do rampe i gurneš papirić - kao i u svim drugim garažama
Cure kod gornjeg ulaza na lijevo ulica Jordanovac možda 300 m sa lijeve strane ima obiteljska kuća i ispred ima parking dozvoljen sat vr 5 kuna,nije puno za prošetat,
jer ako ostaješ dulje od dva sata uštedi se koja kuna.
U srpnju je parkiranje bilo 7kn, uvijek je bilo mjesta.
Kad sam ja bila isto je parking bio 7 kn.
I moram priznati da sam se iznenadila koja je bila gužva.
Garaža ima 3 nivoa i mi smo napravili jedan krug i nije bilo mjesta i onda je sva sreča neko izlazio pa smo mi uletili.
cure,da ne otvaram temu novu,smao bih htjela pitati zna li neko ima li i koliko kosta parking blizu poliklinike Vili?(Ilica 191 E)
mm i ja dolazimo na konsultacije kod dr.Radoncica,a iz BiH smo,pa nam je neophodan parking,a nikad nismo bili u Zg ranije.
Ako se parkiraš iza DZ u ul Baruna Filipovića ( dvije minute hoda od poliklinike nakon prelaska ceste) tada je besplatno. Kod poliklinike je isto besplatno , ali gotovo nikad nema mjesta.
sirius,hvala . budem mejsta na tom parkingu?
posto dolazimo iz BiH,nemamo pojam po ZG,ali imamo navigaciju i jednostavno cemo ukucati adresu, zanima me je li to na pocetku ili kraju te ulice,jer kad ukucavamo na navigaciju trazi ulicu i broj,ako ne ukucam broj,dovest ce nas do pocetk aulice,pa da znam otprilike gdje je parking.
hvala vam![]()
tuzna, ta ulica je duga, bit će bolje da potražiš točan broj ambulante. a na karti provjeriš koliko onda ima do Vilija.
http://www.city.hr/vodic/100/768/dom...a-zagreb-zapad
Kad voziš po Baruna Filipovića na istok (jednosmjerna je) Dom zdravlja će ti biti s desne strane, to je prvo moguće skretanje desno nakon križanja sa Selskom. Za doći u Vili moraš se vratiti pješke na Baruna Filipovića, preći pješački semafor prema sjeveru i tim istim puteljkom (okomito na Baruna) proći mimo Klinike za tumore. Kad izađeš na Ilicu, još malo odi prema istoku (desno) bez da prelaziš Ilicu i doći ćeš do niza novih zgrada (sivo-ciglaste boje), prvi ulaz desno ćeš vidjeti oznaku Poliklinika Vili.
Cure pomagajte...nismo iz ZG,a za kojih 14 dana putujemo na hospitalizaciju na Rebro sa curicom...
Ostajemo par dana u bolnici pa me zanima dnevna karta za parking u garaži Rebro,gdje i kako kupujem tu kartu,išla sam na web stranicu zagrebparkinga i našla samo info da košta 60 kn/dan ali nema info gdje ju kupujem i kako obnavljam svaki dan???
Hvala unaprijed!
imaš upute na ulazu u garažu - meni nije trebalo pa se nisam trudil zapamtiti
mislim da se sparkiras i ostanes... tako nekako je moj muz (pa kad je proteklo 24 sata imao je pravo na dnevno placanje- ne znam kako ide ako unaprijed znas da ti treba dnevna karta)
Mislim da se mora tražiti dnevna karta čim udes u garažu , ako me pamćenje sluzi.
Hvala,svima...znači prije nego uđem u garažu moram tamo na ulazu stati i u onoj kao portirnici pitati i kupiti kartu...valjda neće biti krkljanac i kaos kao prije 2 mj. kad smo išli samo na kontrolu i čekali na ulaz skoro 20 min. i da ću moći stati a da mi netko ne trubi...
Tako je kako sam pisala. Dnevna karta je 60 kuna , moraš ju podići nakon ulaska u roku 45 minuta na porti- ulazu.