[B]... ljubav postoji i postojana .. samo se bojimo povreda ...[/B]
Citiraj:
fegusti prvotno napisa
.. onda se izvičem na djecu zbog nekog glupog razloga, zbog nesnosne vrućine i niskog praga tolerancije, pa me pere savijest... pa se nastojim iskupiti... pa često mislim da nisam dovoljno dobra... pa se onda pozovem na razgovor sa sobom i kažem si "slušaj, ti si njihova najbolja majka i nije neoprostivi grijeh puknuti zbog preopterećenosti, prevladat ćeš ti to..."
i tako se ja, s vremena na vrijeme, predajem samoutjesi i samoosnaživanju, a vjerujem da bi nam bilo lakše da to činimo uzajamno. :mrgreen:
Prvo zelim samo da vam kazem da vam se divim .. vasoj snazi i volji .. zelji da ucinite svjet u sebi i oko sebe boljim... svaka vam cast i voolim vas zbog tog sve ... Ja nisam roditelj .. jos uvijk mamino i tatino djete .. imam krasne roditelje .. koji se ponekad previse brinu ... i tako jedni druge stegnemo brigom ...
RODITELJI zivite! ... budite radosni ... vjerujte u svoju djecu dajte im podrsku i iskrenost .. ISKRENOST .. recite im sta vas muci ... reci te im da su super ... nasmijte se .. VJERUJTE mi vas iskren osmjeh je blago za svako djete ... ono je snaga za svaku prepreku ... vi pokusavate ponekad da osvojite sve vrhove nase da preplivate sve okeane da mi ne bi morali .. da bi mi bili sigurni .. a onda ako ne mozete pokusavate nas zaustaviti ..
Briga je vasa velika ... briga je vas teska i neumoljiva ... ona vam ne da mira i sputava ... sprjecava vas da vidite radost i veselje.. da zivite slobodno .. da oslobodite i budete oslobodeni ... molim vas budite snazni ... I komunicirajte .. iskreno i jednostavno .. ali budite blagi i toleranti .. budite strpljivi ... zoreu docekajte ... ja molim vas i volim mnogo vas roditelje ... molim vas recite Mi to mozemo ... mi cemo uspjeti ... mi cemo uspjeti .. bitcemo radosni ... vjezbajte i komunicirajte .. budite blagi otvorite ruke i rasiritee osmjeh pustite ...
... vinuti se poput ptice .. lagano perje .. zrakom leprsa ... kovrca kosa .. i miris soli ... vi to mozete ... ja vjerujem u vas ... :) .. djeci je potrebna vasa podrska .. rjec .. vi to mozete .. pokusaj .. ja vjerujem u tebe .. ali ne pretjerujte s iscekivanjem .. ne stavljajte teret ... svakako je lakse uzbrdo ici lakog ramena nego torbom od brige i iscekivanja .. .. potrebna je vasa ruka i osmjeh da podjele radost ... vi ste prijatelj .. viste blago i oblak ... sunce ..
.. dovoljno je samo da postojite i da ste tu .. pronadite se ... oslobodite se i oslobodite :) volim vas i punooo pozdravljam
Moguce je ... ucinili ste me radosnim :) ..
.. vjerujte .. vjerujte.. :)