konkretno-neki dan od skolske knjige narucim moj sretni broj 4-udzb,radna i zbirka-kad sam otvorila na prvoj stranici pise da je izdanje 2009 g/jesu li to oni meni uvalili staro izdanje ili ima li uopce razlike u tome
Printable View
konkretno-neki dan od skolske knjige narucim moj sretni broj 4-udzb,radna i zbirka-kad sam otvorila na prvoj stranici pise da je izdanje 2009 g/jesu li to oni meni uvalili staro izdanje ili ima li uopce razlike u tome
Ako na popisu koji ste dobili od škole piše da je izmijenjeno i/ili dopunjeno izdanje onda godina mora biti 2010.
(provjerit se može na unutrašnjoj strani knjig gdje obično negdje piše npr. 3. dopunjeno i izmijenjeno izdanje, godina izdanja 2010.)
provjerila sam u katalogu i MOJ SRETNI BROJ 4 nema niti jedne od ovih oznaka, znači da je izdanje 2009 dobro.
a onda je to valjda ok jer na ostalim narucenim knjigama mi pise 2010 izdanje a uostalo zovnit 'u ih pa pitati
mi smo dobili više knjiga 2009 izdanje, ali na onima koje su izmijenjene uredno piše 2010.
Pa ako nema izmjena, onda vjerojatno prvo prodaju 2009-ta izdanja, da ne tiskaju nova, a ovo im propadne.
zvala sam skolsku knjigu i rekli mi da nema promjena i da je to ok
A zna li netko za Happy House New Edition (1. razred), na popisu piše da je izmijenjeno i dopunjeno izdanje, a ne znamo kako provjeriti. Izdavač je Algoritam. Zna li netko?