Trebam pravokutni protvan za tortu, onaj kojemu se skidaju stranice. Treba mi do subote, pa ako mozda netko zna gdje bi ga mogla nabaviti. Bila sam u Torte i to i Metrou, ali ih nema.
Ili ako netko iz ZG ima za posuditi na jedan dan...:klap:
Printable View
Trebam pravokutni protvan za tortu, onaj kojemu se skidaju stranice. Treba mi do subote, pa ako mozda netko zna gdje bi ga mogla nabaviti. Bila sam u Torte i to i Metrou, ali ih nema.
Ili ako netko iz ZG ima za posuditi na jedan dan...:klap:
Ima za kupiti u sve i svašta na staroj karlovačkoj
imas za kupiti okvir koji se moze prosirivati na dimenzije koje ti odgovaraju, stavis ga na veliki protvan.
samo oblozi alu folijom da ti ne bi iscurilo ispod stranica (meni se to desilo, pola nadjeva is urilo po pecnici, s.anje na kvadrat, ribala sam danima nakon toga)
Bila sam i u Sve i svasta, Konzumu, Intesparu i Mulleru - nema... Ne znam vise gdje da gledam.
Vidjela sam taj okvir, bas mi se cini super stvar, ali mi je malo preskup, oko 160 kn... Mozda ga uzmem kojom drugom prilikom.
Prije par tjedana je bilo u Lidlu na akciji (oko 30-tak kn, ako se dobro sjećam)... No, to ti ništa ne znači ako ti treba za subotu :(.
Ima u Muelleru :)
Ja sam to vidjela jučer usput u Dežmanovom prolazu, neki dućan (jako fancy) sa stvarima za kuću, i u izlogu imaju takav pravokutni protvan. Dućan djeluje vrlo fino i skupo, ali na protvanoma je pisalo 40% sniženje. Dućan je na lijevoj strani kad se penje prema Tuškancu.
Hvala svma, ali ja ga nisam uspjela pronaci. Cak sam i svekrvu zaposlia, ali nista. Nisam stigla do grada, ali bac cu pogledati taj ducan u Dezmanovom prolazu.
Uglavnom, pekla sam tortu u kockastom protvanu, a pokrivku malo skratila tako da pase. Sa doljnje i gornje strane je bilo malo lufta, ali sam tu nasadila slag cvijetice sa bomboncicima i ispalo je skroz ok.
Baš sam se neki dan sjetila ove teme jer mi je frendica trebala raditi isto pravokutnu tortu i imale smo isti problem. Rješenje je bilo: stavila je tvrđi karton u protvan (onaj od pećnice, veliki crni) tako da viri preko ruba, pokrila alu-folijom i napravila tortu koja se ne peče (keksi, puding, šlag, ta fora). Kad se torta stvrdla u friđu, samo je pomoću kartona izvadila tortu na pladanj i udarila završno ukrašavanje. E, sad si ja mislim kako bi to bilo da se biskvit morao peći? Obloži se protvan papirom za pečenje, također da viri van pa se kasnije izvadi na tacnu gdje se može nafilat i kompletirat.
ani4 imam ti ja jedan veliki ako ti još treba! Kupila sam ga u Necermanu, obzirom da ti tako brzo ne može doći ja ti posudim svoj
Da ja sam u Necermanu kupila lijepi je i velik