Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Pravokutni protvan za tortu

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Pravokutni protvan za tortu

Trebam pravokutni protvan za tortu, onaj kojemu se skidaju stranice. Treba mi do subote, pa ako mozda netko zna gdje bi ga mogla nabaviti. Bila sam u Torte i to i Metrou, ali ih nema.
    Ili ako netko iz ZG ima za posuditi na jedan dan...

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ima za kupiti u sve i svašta na staroj karlovačkoj

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

imas za kupiti okvir koji se moze prosirivati na dimenzije koje ti odgovaraju, stavis ga na veliki protvan.
    samo oblozi alu folijom da ti ne bi iscurilo ispod stranica (meni se to desilo, pola nadjeva is urilo po pecnici, s.anje na kvadrat, ribala sam danima nakon toga)

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Bila sam i u Sve i svasta, Konzumu, Intesparu i Mulleru - nema... Ne znam vise gdje da gledam.
    Vidjela sam taj okvir, bas mi se cini super stvar, ali mi je malo preskup, oko 160 kn... Mozda ga uzmem kojom drugom prilikom.

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Prije par tjedana je bilo u Lidlu na akciji (oko 30-tak kn, ako se dobro sjećam)... No, to ti ništa ne znači ako ti treba za subotu .

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ima u Muelleru

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam to vidjela jučer usput u Dežmanovom prolazu, neki dućan (jako fancy) sa stvarima za kuću, i u izlogu imaju takav pravokutni protvan. Dućan djeluje vrlo fino i skupo, ali na protvanoma je pisalo 40% sniženje. Dućan je na lijevoj strani kad se penje prema Tuškancu.

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala svma, ali ja ga nisam uspjela pronaci. Cak sam i svekrvu zaposlia, ali nista. Nisam stigla do grada, ali bac cu pogledati taj ducan u Dezmanovom prolazu.
    Uglavnom, pekla sam tortu u kockastom protvanu, a pokrivku malo skratila tako da pase. Sa doljnje i gornje strane je bilo malo lufta, ali sam tu nasadila slag cvijetice sa bomboncicima i ispalo je skroz ok.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Baš sam se neki dan sjetila ove teme jer mi je frendica trebala raditi isto pravokutnu tortu i imale smo isti problem. Rješenje je bilo: stavila je tvrđi karton u protvan (onaj od pećnice, veliki crni) tako da viri preko ruba, pokrila alu-folijom i napravila tortu koja se ne peče (keksi, puding, šlag, ta fora). Kad se torta stvrdla u friđu, samo je pomoću kartona izvadila tortu na pladanj i udarila završno ukrašavanje. E, sad si ja mislim kako bi to bilo da se biskvit morao peći? Obloži se protvan papirom za pečenje, također da viri van pa se kasnije izvadi na tacnu gdje se može nafilat i kompletirat.

M&M avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ani4 imam ti ja jedan veliki ako ti još treba! Kupila sam ga u Necermanu, obzirom da ti tako brzo ne može doći ja ti posudim svoj

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sam se neki dan sjetila ove teme jer mi je frendica trebala raditi isto pravokutnu tortu i imale smo isti problem. Rješenje je bilo: stavila je tvrđi karton u protvan (onaj od pećnice, veliki crni) tako da viri preko ruba, pokrila alu-folijom i napravila tortu koja se ne peče (keksi, puding, šlag, ta fora). Kad se torta stvrdla u friđu, samo je pomoću kartona izvadila tortu na pladanj i udarila završno ukrašavanje. E, sad si ja mislim kako bi to bilo da se biskvit morao peći? Obloži se protvan papirom za pečenje, također da viri van pa se kasnije izvadi na tacnu gdje se može nafilat i kompletirat.
    Vidis, ovo nije losa ideja! Ja sam isto radila tortu bez biskvita, tj. tortu od sira, i bilo me frka vaditi je samo na papiru za pecenje.

M&M hvala, ali napravila sam je vec. Ali kazes da ima u NEcermanu, bas cu pogledati. Tako da ga imam za drugi puta.

M&M avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Da ja sam u Necermanu kupila lijepi je i velik

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •