-
jedna veća druga manja
dakle, uvijek sam nosila tricu. u trudnoći sam se prebacila na četvorku i ostala do sada. obe sise su mi uvijek bile iste. međutim, od prije desetak dana, primjetila sam da mi je lijeva veća, u njoj ima više mlijeka, uvijek iz nje šprica mlijeko. m. podjednako voli obje sise, dajem mu i jednu i drugu, ali ova lijeva je primjetno veća. hoće li se to promijeniti nakon što prestanem dojiti.
btw, mojoj sestri je nakon dojenja (sada mala ima 4 godine) ostala jedna velika, druga mala, i bas ruzno izgleda. zapravo smijesno:).
-
moguće je, a to nije rijedak slučaj, da su ti u jednoj dojci mliječni kanalići prohodniji, da se efikasnije prazni... zbog toga dolazi do nesrazmjera u veličini...
nažalost, nitko ne može znati kako će to izgledati po prestanku dojenja...
jedina utjeha su kojekakvi "čarobni grudnjaci" koji rješavaju kojekakve probleme vezane uz veličinu dojki.
-
Meni je u lijevoj isto više mlijeka nego u desnoj, ali nasreću nema vidljive razliku u veličini ljeve i desne. Samo su mi se malo spustile.... :cry:
-
Ja sam iz trice "skočila" na peticu, koja mi je bila isto malo tijesna... :lol:
Uglavnom, dogodolo se kako se dogodilo, pa je većinom cicala iz lijeve, koja je bila duplo veća od desne. Sad nakon prestanka dojenja, počele su se povlačiti u se, i čini mi se da to dolazi na svoje staro. Čak se ni ne primjeti neka razlika u veličini.
-
Meni je oduvijek (od puberteta) lijeva veca od desne. Prije trudnoce sam nosila kosarice D ili E (ako bih nasla). Tijekom trudnoce su sise narasle pa sam morala poceti narucivati grudnjake preko Interneta - kosarice J (jer u Hrvatskoj nema tih velicina :cry: ).