Vidjela sam dosta naslova za ritmičku gimnastiku, no nisam našla niti jedan za (sportsku) gimnastiku gdje bih upisala svog trogodišnjaka, pa ako imate neke informacije o klubovima, pogotovo u istočnom dijelu grada, bila bih vam jako zahvalna.
Hvala
Printable View
Vidjela sam dosta naslova za ritmičku gimnastiku, no nisam našla niti jedan za (sportsku) gimnastiku gdje bih upisala svog trogodišnjaka, pa ako imate neke informacije o klubovima, pogotovo u istočnom dijelu grada, bila bih vam jako zahvalna.
Hvala
Gimnastički klub "Novi Zagreb" ima školu gimnastike za djecu (i dječake i djevojčice), koliko znam, primaju od 3. godine nadalje.
Samo, to nije u istočnom dijelu grada, treninzi su na Kineziološkom fakultetu.
Imaš Hrvatski sokol kod HNK.
Hrvatski sokol kod HNK imaju subotom popodne gimnastiku za male, čisto rekreativno.
Gimnastički klub Leda, negdje na velesajmu isto primaju male, termini su im 2 x tjedno oko 18.30.
I ovaj u Novom zagrebu na Kineziološkom faksu.
Mi smo jesenas sa djevojčicom isprobali sve, i onaj u MIOC-u, ali su nam uglavnom bili kasno i/ili
daleko, a i nisu imali opciju 1x tjedno što je meni za tu dob (3-4) godine jedino prihvatljivo.
Zato idemo na sport u vrtiću pa ćemo dalje vidjeti
Nekoliko gimnastičkih klubova koje sam našla i ovaj GK Leda, oni su klubovi za ritmičku gimnastiku - za djevojčice, a ja trebam gimnastiku za dječaka, i još k tome u istočnom dijelu grada. Živim van Zagreba i imam tri dana jahanja do Sokola i Kineziološkog. Mislim da sam se dala u nemoguću misiju....
Dajte, ako znate nešto, molim vas info.
.... tnx....
Što rade trogodišnjaci na gimnastici za dječake? Kako to izgleda?
Evo linka na Sokol:
http://www.sokolzagreb.hr/program.html
S manjom djecom (gimnastički vrtić i niži razredi oš) radi se zagrijavanje, upoznavanje sprava primjerenih korištenju u ovoj dobi, vježbe istezanja i razgibavanja, razne igre s pravilima (lovice na određeni način), vježbe spretnosti (voze "tačke", vise na rukama s vratila i slično). Moji su išli od predškolske dobi do drugog razreda, pa smo ih poslije prebacili na atletiku u njihovoj školi (nije nam centar baš blizu) kad su porasle obaveze u školi. Bili su zadovoljni i u toj dobi bilo im je zanimljivo. Treninzi 2xtjedno (za mlađe predškolce ima i 1xtjedno, subotom).
Dodatak: ne mogu se baš svega sjetiti, ali još su hodali po niskoj gredi, prevrtali se po strunjačama i drugo. Imali su i otvoreni sat povremeno, kad su roditelji mogli doći gledati što oni rade.
Anka, mislim da na žalost za dječake nemaš ništa bliže od Sokola
Imaš na velesajmu Inovu, znam da je vode dobri treneri jer su provjereno vrsni gimnastičari.
Danas sam na oglasnoj ploči u firmi vidjela obavijest o školi gimnastike za predškolarce i školarce, u Dubravi, DSR "TRIM GYM" u Koledinečkoj. Ne znam smijem li objaviti broj pa ću poslati na pp tko želi...
Keti ide u GK Novi Zagreb (već drugu godinu), i prezadovoljna je.
I mi s njom. :)
Ima li štogod od gimnastike u zapadnom dijelu grada (osim na DIF-u)?
U ponedjeljak 24.9. u 18 h sokolu velika dvorana http://www.sokolzagreb.hr/index.html bit će "testiranje" za gimnastiku za sve starije od 18mjeseci ponuda važi za sve čak i cure ali taj dio nisam našla ( možda kasnije i najdem). Treba doć cca 10-15 min ranije, ponijeti čistei cijele čarape ili nešto tako da se djete osječa boso, hlačice ili tajce, majcu.
za inf. možete nazvati i trenere:
Kristijan 0959078535
Marko 091 5889 118
Dižem!
Ide li itko u gimnastički klub Tresnjevka?