-
povraćanje u snu
U groznom sam šoku i panici... Noćas sam našla dijete (11 i pol mj.) svu ispovraćanu. Nikad nije bila bolesna, ni taj dan mi se nije činila nešto čudna, a evo i danas fino papa i sve je ok. Sinoć smo joj, doduše, kasnije nego inače dali kašicu od mrkvice, tikvice i palente (sve eko proizvodnja i sve ok, osim što je tikvica bila prepolovljena u frižideru i činila mi se kao malo napuhnuta na tom presjeku, ali sam taj dio odrezala i ostatak koji je bio ok skuhala). Strah me pomisliti što je moglo biti da je to aspirirala... Što sad? Da spava s nama iako me strah da je ne poklopimo, jer i to nam se dešavalo ili? Njen krevetić je sad na 5 cm od našeg a ja ništa nisam čula... :(
-
Glavno da je ok sve. Ne znam, možda je neki virus, meni je stariji povračao prošli vikend sa subote na nedjelju cijelu noć - oko 4 puta i ujutro čim bi popio vode, već sam i zvala zaraznu da ne dehidrira, rekli su mi da mu dajem toplog čaja na žličicu malo po malo, i nakon 10 minuta tih žličica, sam uzeo šalicu, sve popio i sve ok....
A mrvica počela povračat u ponedjeljak u 6 navečer, do 1 u noći nekih 6 puta, i poslije ko da niš nije bilo..
-
Da i ja sam čula da hara neki virus,povraćanje i proljevi, ali ne mora uopće biti taj slućaj, možda je klinac pretjerao u jelu pa je višak jednostavno morao izbaciti.
Ne vjerujem da je povraćao u snu, već je jednostavno bio preumoran pa je nakon povraćanja jednostavno nastavio spavati.
Bit će sve OK, ne brini
-
Ma da je virus, barem bi mi bilo malo lakše, jer bi znala uzrok, ali stvarno mislim da nije virus, jer je povratila samo jednom i više nikako. Pedijatrica mi je preporučila da spava s nama par večeri dok ne kupimo baby senzor i ja je poslušala, ali to je bilo koma, budila sam se svako malo i sva u šoku je tražila po krevetu jer bi svaki put ili otpuzala i zaspala pod našim nogama (izvan jastuka za dojenje kojim bih je na početku okružila da je ne zgnječimo) ili se prebacila preko jastuka i zaspala uvučena ispod mene jednom, a drugi put ispod tate. Ovo mi je stvarno prerizično. :(
A taj baby senzor, ne znam kako će to funkcionirati, jer to pišti čim je digneš iz kreveta, a ne ugasiš ga. Već vidim kako ćemo ga uredno zaboravljati ugasiti kad se ona usred noći oglasi i ja je uzmem k sebi na dojenje...