gdje da ih kupim, ali male, nema u dm-u niti u kozmu..
radila bih one ukrase od špage za bor i stan po receptu od ivančice.
ivančice?
Printable View
gdje da ih kupim, ali male, nema u dm-u niti u kozmu..
radila bih one ukrase od špage za bor i stan po receptu od ivančice.
ivančice?
pitaj ivku, ona je prošle godine vilenila po dućanima.
bilo ih je u Getrou...
U Importane galeriji (Iblerov) imaš dućan samo sa balonima.
Kupila sam ih neki dan i već napravila par ukrasa za bor. Baš su zgodni.
NiB koliki promjer si kupila? mislim piše li na vrećici?
-ja kupila one malene za vodu, lako se napušu sa nekom puhalicom za balone (to kupilau DM-u). Treba ih što manje napuhati jer inače budu izduženi kao jaje pa bi više pašili za uskrs 8)
Mislim da ne piše promjer- ja sam napravila različite veličine. Najslađi su mi ispale mali baloni koje sam omotala bijelim koncem za heklanje. Nisam radila sa špagom ali jesam sa debljom vunom, pa sam i te balone više napuhala.
ja ih kupila u importanne galeriji, ali nisu mi bas nesto uspjeli lani, zasluzila sam oskara za specijalne efekte za prikaz licinki nekih svemirskih cudovista.
joj odvratno sjećam se toga da si pričala
Vidim da me se proziva za kuglice od špage 8).
Ove godine sam ih odlučila prebojati i dati im novu namjenu- ukras na girlandi oko prozora
Evo slike:
kuglica od špage
I još jedna:
na girlandi
Super :D
jel špaga u boji ili si bojala? izgleda super
hoću recept koliko brašna u vodi i ide li još nešto? i tako to u tri rečenice.
jako lijepo.
I moji od konca su jako lijepi samo nemam sliku-dok bi ja to slikala prošao bi i Božić i NG.
Ma nema neke mjere(barem ja nemam). Skuhaj npr. litru vode s 5 žlica brašna. Mora biti slično kao ljepilo za tapete. Gusto. Kad motaš špagu na balone, prvo namaži balon s ljepilom, a oda umoči i špagi prije nego namotavaš. Ostavi da se suši na papiru na toplom(radijator), mora biti skroz suho prije nego probušiš balon(ili razreži škaricama da ne pukne u sekundi već da se lijepo ispuše).
Biraj glatku i tanku špagu.
Boja je u spreju-imaš u trgovinama za spretne ruke- ja kupila u Hobby artu.
I na kraju, ne znam ja kratko! :mrgreen:
krasno