Ne razumijem se puno u sjedalice, tj. jesam dok sam ju tražila, sve sam zaboravila, ali iskustva se sjećam! Mi imamo Kiddy Comfort Pro 9-36kg i prezadovoljni smo. (
www.kiddy.hr.) To ti je sjedalica koja nema pojaseve nego nešto što podsjeća na airbag pred sobom. Prema njihovim istraživanjima, to je efikasnije u slučaju nedajbože sudara, inače su te sjedalice uvijek u vrhu po testovima. Sve će ti biti jasno kad odeš na stranice njihove koje su zapravo na
www.kiddy.de, tamo imaš i videospot. Užasno su super ako imate dva auta jer ih prebacuješ ko od šale, nema posebnog vezivanja straga i nema migoljenja dječjih ruku iz pojaseva u "klasičnim" vezivanjima, što je mene izluđivalo i ometalo u vožnji. Uzmeš sjedalicu iz auta i staviš u drugi auto, lagane su jako. Dobiješ jastučić za pod guzu za mališu koji je kao tvoj da bude viši zbog tog stola. Dijete, bez obzira na kilažu koja je pokrivena tvojom sjedalicom, moraš smjestiti u veću kategoriju sjedalice ako ju visinom preraste a kilažom ne, u to sam sigurna. Jedini "problem" koji se uz njih veže je taj što djeca koja su vezana pojasevima znaju protestirati protiv ovog načina sa stolom. I zato odeš u trgovinu gdje ih imaju pa probaš. Iako, mi smo je i bez probe kupili primarno zbog sigurnosti i praktičnosti, platili papreno i veselili se kad je došla tako da je i njemu bila super odmah. Nema da ne prihvati, samo tu imamo!