ajmo šopingholičarke :)
koji vozi i koliko košta taj izlet?
malo detalja ako ste išle pliz pliz
Hvala
Printable View
ajmo šopingholičarke :)
koji vozi i koliko košta taj izlet?
malo detalja ako ste išle pliz pliz
Hvala
Ja sam s curkama uvijek isla autoturistom (imaju ured u Palmoticevoj, za ostale ne znam), krecu od Lisinskog, staju u onom velikom sopping centru (Seiesberg), pa onaj manji gdje je Ikea i onda vozi u centar. Dodes tamo oko 9, pola 10 a povratak je oko pola 5 ako me sjecanje dobro sluzi. Cijena je bila 90kn kad sam isla zadnji put (mislim da ima godinu i pol). U svakom slucaju ok, ne moras voziti doma strgana nakon cjelodnevnog tumaranja po ducanima.....meni su tada svi uredno zaspali a ja vozim.....nitko me ne zabavlja.....:-P
agencija u Palmotićevoj nasuprot stare Vlaške. 100 kn vozi svaki dan, biraš postaje: Seiersberg, Center West (Ikea), centar grada. mislim da stigneš na dvije lokacije.
meni je išlo na živce zaustavljanje po nekim selima na povratku. iskrcaju te ispred najgroznijeg dućana s kafićem u cijeloj Austriji ali je definitivno jeftini nes, čokolade i sl.
E pa to je Autoturist. I najbolje je bas to sto idu svaki dan, a ostali su isli samo cetvrtkom i subotom pa je guzva i po ducanima i na granici jer svi krecu u slicno vrijeme. I da, staju tamo, kod Bosanca oni to zovu (tamo su valjda prije kupovali kavu, prestrasan ducan :roll:), al odmah pored je Interspar pa ko je nekom do dobrog izbora jeftinijih slatkisa nek radije ode tamo
I ja isla s njima cesto, dok sam jos bila cura... Isla bi ujutro u Ikeu pa u podne do centra grada, na povratku ("kod Bosanca") bi otrcala do Interspara (kupila sireve, cokolade itd) i to je to... Preporucam...
Više ne kreću ispred Lisinskog već Gradskog poglavarstva.
I jedna napomena: ako vam se nešto desi u Grazu odlaze bez vas i nemate nikakvo osiguranje za nesretne slučajeve (moja topla preporuka, ne idite sami).
Moja topla preporuka odite s Croatia Expressom - 100 kuna, kreću u 6,15 iza Esplanade, vračaju se u 17 iz Graza (obilaze sve shopping centre), vozač broji putnike i nikoga (za sad) nisu ostavili za sobom
http://www.croatia-express.com/
Podižem! Kada preporučate u shopping i sniženja do kada traju?