Zanima me na koji način svojim klincima pogotovo onim manjim od 1-1,5 podgrijavate mlijeko?
Printable View
Zanima me na koji način svojim klincima pogotovo onim manjim od 1-1,5 podgrijavate mlijeko?
moja je bila na AD pa smo grijali u grijaču za bočice
A do kad ste pili AD?
I to je ok smije se tako zgrijati?
koliko je trebalo da se od hladnog zgrije do toplog
pa ne grije se hladno AD, nego se grije voda za AD
Ok onda mene zanima oni koji piju narmalno mlijeko koje uzmeš iz frižidere i akako ga najbolje i najbrže zagrijati?
ja bih grijala u lončiću na štednjaku
za tako malo dijete ti treba mala količina, deci, dva, to se odmah zagrije
ja sam uvijek nekako mislila da mikrovalna nije ok ali sam svejedno grijala u mikrovalnoj, sad nam je napokon riknila mikrovalna pa malo podgrijem mlijeko u lončiću
Kad je A. prestao dojiti i pio AD, ja sam ga radila u hladnoj vodi (inačle se grušalo) i grijala u mikorvalnoj ili u grijaču. Tako sam mu poslije grijala i kravlje mlijeko. Jedino trebaš dobro promiješati poslije da se temperatura izdjednači (i da, trebalo bi izbjegavati grijanje u mikrovalnoj, ali tako mi je najbrže).
E pa to sam i ja mislila u mikrovlnoj ali mi je nekako koma baš za malo djete.
JA sebi grijem u mikrovalnoj i mlijeko i dostza stvari
ja sve podgrijavam u mikrovalnoj (osim špinata).... pa zašto sam ju kupila nego da ju koristim....
kaj se tiče mlijeka malome stavim 2dl mlijeka u bočicu i pol minute u mikrovalnu
jel štetno ili ne, svak nek odluči za sebe.... uostalom cijeli život je štetan pa kaj sad.....
E da a to navodno je najštetnije tako podgrijavati ako bočica nema onu neku oznaku onda znači da pušta onaj neki spoj.
bilo je riječi o tp.
stavi u šalicu i poslje pretoči u bočicu....
ja imam staklenu....
il grij u lončeku na peći....
do godine dana nikada nisam grijala mlijeko, nego vodu za AD, nakon godinu dana sam joj počela davati kravlje, i to sam grijala u bočici u mikrovalnoj
U mikrovalnoj.
po uputama proizvođača AD se mora raditi sa vodom na nekih 50 stupnjeva, a onda se hladi za upotrebu, a ne obratno
čak su postojale upute da bi se trebale raditi sa vodom od nekih 70 stupnjeva radi uništavanja potencijalnih bakterija u prahu, to je valjda rijetko, ali se dešava
Podojeno mlijeko iz frižidera u (kršitelj koda)ovoj bočici stavim u drugu plastičnu posudu punu vruće (ne kipuće), iz pipe, vode (kupelj), i to se tako ugrije. Valjda je u redu. Mala se nije bunila. :D