BODULICA prvotno napisa
Lela, suosjećam s tobom.
Mi živimo s mojim tatom unazad par godina od kad se vratio s otoka.
Djeca su u jednoj sobi, on u drugoj, a ja i mm razvlačimo kauč u dnevnom boravku. Problem je taj što je dnevni spojen s kuhinjom pa moj dragi otac svaku noć pod izlikom da mu treba nešto iz kuhinje usput pokriva nas dvoje koji se nerijetko probudimo. Ajde što pokriva djecu, iako se po potpisu može vidjeti da su to u stvari već gotovo odrasli ljudi, ali što dolazi pokrivati nas je stvarno pretjerano. Baš sam neki dan s njim imala jednu žešću raspravu u vezi toga, pa je obećao da to više neće raditi, iako mu nije jasno zašto mu nismo zbog toga zapravo zahvalni.
Moram reći da je preko dana sve Ok, on je u svojoj sobi, uglavnom za kompom ili gleda tv, tamo mu donosim jesti po njegovoj želji. U kuću nam dolazi tko hoće, nikad nam nije radio neke veće probleme, ali brate mili to pokrivanje noću je too much.:yes:
Moram li reći da nam je to najefikasnija metoda kontracepcije:mrgreen:
I još nešto, gluh je ko top, pa svaki razgovor s njim nalikuje pokvarenom telefonu.
Sad sam ga malo izogovarala, ali ipak ga svi volimo i želimo da bude s nama što duže. 80 mu je godina tek:-)
¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ ¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ ¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ ¸