Postoji li tako nešto?
Figaro i pegla u jednom aparatu?
Odnosno da se nastavci stavljaju i skidaju?
Printable View
Postoji li tako nešto?
Figaro i pegla u jednom aparatu?
Odnosno da se nastavci stavljaju i skidaju?
Peglu za kosu možeš koristiti i kao figaro, kao na ovom videu: http://www.youtube.com/watch?v=fpl9KYzmJ6s
Ima još primjera, samo upiši hair iron curl ili sličnu kombinaciju u pretraživač.
ja imam ovu peglu:
http://www.bosch-home.com/hr/proizvo...?source=browse
i s njom bez problema radim i kovrče, jer me frizerka naučila :)
nije teško!
kupujem peglu pa me zanima neki best buy
do sada sam imala Remington keramičku i relativno sam bila zadovoljna
što preporučate?
super cure,nisam znala da pegla može radit i kovrče!
i ja planiram uzeti neku,čak sam razmišljala o Remington...
na što bi eventualno trebala obratiti pažnju pri kupnji pegle?
i ja sam nedavno kupila sestri keramičku peglu od Rowente samo još neznam dal je zadovoljna s njom (moram ju pitati), do 210 stupnjeva, bez stvaranja elektriciteta a stvara se sjaj, a i nadam se da joj je dobra jer je bila malo skuplja.
a čula sam da su dobre i Remington pegle, koristi ju prijateljica, pogotovo one sa voskom, daju kosi poseban sjaj.
Ima netko da koristi figaro? Moje veliko dijete ga zeli a ja nemam pojma o tome, na sto obratiti paznju.... postoji li neki drugi nacin za dobit lijepe kovrce a ne unistiti kosu?
Peterlin, tako je meni baka radila na krpice dok sam bila mala :heart:
Nemam ja nista protiv pegle ili figara ali ova moja je znala pretjerat s peglom pa unistiti kosu.
Gledam po cijeni, ima od par sto do skoro tisucu kuna raspon... neki konicni pa ravni, ne kuzim u cemu je razlika pa me zanima ako neko koristi da me uputi u kojem smjeru traziti.
Kaj je prije peglala,a sad bi frkala?
Kod nekih koji žele frčke to dolazi s kraćom kosom
A pletenice?
A da, ima kao i ja, kosu koja nije ni ravna ni frckava pa je treba oblikovati da bi na nesto licila.
Ja također. Kad sam rodila starijeg sina, za sva vremena sam se pozdravila s dugom kosom, ali u mladosti to je vjerojatno imperativ. Pusti je nek eksperimentira. Ako uništi kosu - nek se ošiša koliko treba da se kosa obnovi i kraj priče. Nema drugog načina da istraži što joj odgovara nego da isproba.
Drugo rješenje - pitaj frizerku da joj napravi trajnu, odnosno minival, ali na velike viklere. Ovako nešto: https://tom.hr/frizerski-salon-tom/minival-za-kosu/
Meni je to bilo krasno, ali mi dugoročno nije odgovaralo, jer to jako ovisi o kvaliteti kose. Ja imam tanku kosu koja se prirodno sasvim lagano uvija, a svaki oblik kovrčanja osim klasičnih viklera i trakica bio mi je poguban za kosu. Nije mi odgovarao nikakav kemijski ni toplinski tretman, pogotovo ako je kosa bila obojena. S vremenom sam odustala. Sad koristim samo gel za fiksiranje i to je sve.
Inače, postoje i gelovi za kovrčanje kose, koje bi tvoje dijete možda željelo isprobati. Još jedan savjet - treba kosu ispirati mekanom vodom, pa će se ovakva kosa prirodno lagano kovrčati. U ovo doba godine vlaga u zraku isto ima utjecaja i to baš kako ne treba - frizure oblikovane peglom ili figarom ili viklerima raspustit će se, a ravna kosa će se ukovrčati :-)
Osim toga, nema baš puno žena koje su zadovoljne svojom kosom - sve smo sklone eksperimentima.
ja cu se ubacit i reci NE minivalu. nikad. frizeri koji drze do sebe to ne rade
ivana s - ja sam si kupila putnu peglu s vise nastavaka. ima i figaru, dobro nalokna kosu i nista ne unisti
Ovako u teoriji dobro izgleda taj minival na velike viklere ali isto sam skepticna prema rezultatu u stvarnosti...
Peterlin, gel za kovrce imamo i dobar je. A za vlagu je tocno tako kako kazes, nije dobro kako god okrenes.
magriz, drago mi je cuti da figaro ne ostecuje kosu. Vidim i neke svemirske pegle na paru, mozda su i te malo blaze od onih obicnih koje rade na suho. Ali je cijena poprilicna!
moja kosa je tanka i ravna. i unistava ju ruzan pogled :mrgreen: ali uvijanje figarom i peglanje ju nis ne ostecuju. ja imam od remingtona putni set i super je
Mi imamo Remington peglu i dosta mi ostecuje ako cesto peglam... nemam srece
I ja imam Remington, kupila jednom zgodom ne znam zašto :-) no meni jako isušuje i oštećuje kosu pa ju koristim 2x god za neke prigode.
Mislim da oni koji imaju cvrstu jaku kosu pisu o tome kako pegla/figaro ne unistava. Mi s tri tanke dlake na glavi znamo da je do kose a ne do pegle.
Imam Remington peglu, nije bila jeftina - i unistava mi kosu. Pa sam presla na frizuru koja ne trazi peglanje. Iako meni peglanje traje 1 minutu, toliko imam kose za ispeglat :lol:
Bob?
Poducila me kcer kako ona to radi bez figara, ovu tehniku. Sinoc sam isprobala, bas dobro je ispalo!
I kak je spavanje bilo? Jel radila na mokru kosu?
Ujutro samo stresena kosa ? I kolko bi to trebalo držati?
Znači nema kupnje:mrgreen:? Eto ti recesije
Ja sam radila sinoc nakon pranja, na suhu kosu. Nije me smetalo za spavanje, ono malo sto odspavam između dojenja :)
Ona inace radi tako ali zeli figaro, za brzi ucinak.
Ima li netko philips uvijač?https://www.philips.hr/etc/philips/b2c/compareproducts.html?locale=hr_HR&catalog=CONSUMER &ctn=BHB876/00,BHB886/00,BHB887/00
Ovih skupljih više nema u dućanima po sniženim cijenama.
Ostao je od 100 eura ovaj crni.
Koja je razlika?
Vrijedi li to čudo tih para...