Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Figaro i pegla za kosu u jednom aparatu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

A da, ima kao i ja, kosu koja nije ni ravna ni frckava pa je treba oblikovati da bi na nesto licila.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    A da, ima kao i ja, kosu koja nije ni ravna ni frckava pa je treba oblikovati da bi na nesto licila.
    Ja također. Kad sam rodila starijeg sina, za sva vremena sam se pozdravila s dugom kosom, ali u mladosti to je vjerojatno imperativ. Pusti je nek eksperimentira. Ako uništi kosu - nek se ošiša koliko treba da se kosa obnovi i kraj priče. Nema drugog načina da istraži što joj odgovara nego da isproba.

Drugo rješenje - pitaj frizerku da joj napravi trajnu, odnosno minival, ali na velike viklere. Ovako nešto: https://tom.hr/frizerski-salon-tom/minival-za-kosu/
    Meni je to bilo krasno, ali mi dugoročno nije odgovaralo, jer to jako ovisi o kvaliteti kose. Ja imam tanku kosu koja se prirodno sasvim lagano uvija, a svaki oblik kovrčanja osim klasičnih viklera i trakica bio mi je poguban za kosu. Nije mi odgovarao nikakav kemijski ni toplinski tretman, pogotovo ako je kosa bila obojena. S vremenom sam odustala. Sad koristim samo gel za fiksiranje i to je sve.

Inače, postoje i gelovi za kovrčanje kose, koje bi tvoje dijete možda željelo isprobati. Još jedan savjet - treba kosu ispirati mekanom vodom, pa će se ovakva kosa prirodno lagano kovrčati. U ovo doba godine vlaga u zraku isto ima utjecaja i to baš kako ne treba - frizure oblikovane peglom ili figarom ili viklerima raspustit će se, a ravna kosa će se ukovrčati

Osim toga, nema baš puno žena koje su zadovoljne svojom kosom - sve smo sklone eksperimentima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •