Evo dižem jednu staru temu koju ne mogu pronaći na pretražniku. dakle, mi smo ponovo bili u Areni (na Shakiri), i n. se ponovo osula, i to strašno, jednako kao i poslije Disneya na ledu prije 1.5 godinu.
ima još slučajeva??????
Printable View
Evo dižem jednu staru temu koju ne mogu pronaći na pretražniku. dakle, mi smo ponovo bili u Areni (na Shakiri), i n. se ponovo osula, i to strašno, jednako kao i poslije Disneya na ledu prije 1.5 godinu.
ima još slučajeva??????
Na Shakiri sa djetetom?
Svaka čast...
šta je tu čudno? pa pola arene su bila djeca:)
Bili dva puta (Disney i dinosauri) i oba puta se osuo. Bez drugih simptoma prije ili poslije. Teško da je slučajnost. A od čega, nemam pojma. Nema drugih alergija.
Ja bih otišla kod liječnika po potvrdu (povijest bolesti) pa im poslala da ispitaju stanje. Poslala bih pismo i kopiju njima te svakako jedan ljubazan e-mail s mišljenjem i stanjem u Gradski zavod za javno zdravsto. Možda nešto znaju, a taje...
PS. I moja je bila nekoliko puta u Areni, i zadnje na Shakiri, ali nisam zamijetila ništa čudno.
zvala sam zavod, nemaju pojma i, kažu, nitko im nije dojavio ništa slično
S javnim ustanovama valja pisanim putem razgovarati.8-)
Na prigovore bi trebali reagirati i ispitati stanje.
ovo je strašno
ne mogu vjerovat :-o
opet dižem ne bi li se javio još netko...
Meni je sad kasno javljati se za bilo što. Prvi puta nisam mogla biti sigurna da je to zbog Arene. Tad smo bili kod dr, dala mu fenistil i prošlo za dan. A drugi put nisam nikud išla pa nemam nikakvih dokaza. Treći puta vjeroajtno neću ići tako skoro tamo. Zapravo nema šanse da idem bez velike sile.
al bilo je više ljudi s djecom koja su se osula nakon arene, na onoj prošloj temi..fakat bi ih trebalo malo povuć' za rukav
Moje starije dijete se isto osulo. Bio je na utakmici s tatom, ne znam više kojoj
evo našla sam nešto..tu se prvo javila forumašica mamaribice
http://forum.roda.hr/threads/47699-%...a-Zagreb/page4
Ovo je prva tema, ako se ne varam
http://forum.roda.hr/threads/54992-O...ghlight=disney
Moja smizla je isto bila na Shakiri, ali joj nije nista bilo.