Jel zna netko di ima za kupiti vichy proizvoda.
konkretno me zanima određeni rooll on.
Bijeli je sa zeleni čepom piše na njemu
"treatment anti-transpirant 48h"
transpiration intense
Printable View
Jel zna netko di ima za kupiti vichy proizvoda.
konkretno me zanima određeni rooll on.
Bijeli je sa zeleni čepom piše na njemu
"treatment anti-transpirant 48h"
transpiration intense
vichya ima u baš svakoj ljekarni.
također, ako trenutno nemaju na lageru, svaka ljekarna će ti naručiti bilo koji proizvod i možeš ga imati u roku dan-dva.
A koliko dođe ako znaš
e to ne znam nažalost, ali sigurno je skuplji od "običnih"
kada sam ga ja kupovala bio je oko 70 kn..
je, bio je oko 70. meni je bio odličan - no definitivno ne vrijedi toliko. isprobala sam sve i svašta (jer sam od npr. nivee imala spaljenu kožu), tako da sad kao prvo mijenjam deziće, a kao drugo - slučajno sam kupila neutro roberts (bijeli sa zelenim čepom :mrgreen: ) - i mogu reći da jednako djeluje kao i taj vichy...
taj vichy roll on sam koristila dok nisam dosla do informacija oko aluminij klorohidrata, kojeg u tom dezicu ima masu. I ja preporucam neutro roberts ili ever shield od FLPa. Oboje bez aluminija
Taj roll on je koristio moj muž, ima nekih problema sa kožom i nevjerojatno da mu je samo taj odgovarao od silnih roll ona što je isprobao.
No izgleda da ga više nema za kupiti, zašto ne znam, bili smo u više ljekarni. Konkretno u ljekarni na početku Jurišićeve su rekli da ga više ne dobivaju.
Za Vichy znaju reći da više neće dolaziti i onda se opet pojavi nakon nekog vremena.:yes:
E pa da i ja imam problema od svih koje sam oprobala dobijeb osip i svrđež čak i od kristalnog kamena a ovaj mi je ok.
NIš bum probala taj neutro roberts.
Jel čep onak svijtlo zeleni ili...
je, svijetlo zeleni je i piše GREEN FRESH.
ako i dalje budeš imala problema, probaj s nekim dezićem u kremi. ja sam jedno vrijeme i to koristila. ne sjećam se više kako se zove, no kupila sam ga u ljekarni u jurišićevoj, odmah blizu trga. imaju cijelu (skupu :/ ) liniju te kozmetike. nešto na biljnoj bazi.
inače ja mijenjam - i to uzimam obični (najjeftiniji) fenjal, garniere isto sa zelenim poklopcem, i sad neutro roberts. imam i neki bebe - taj ću nakon robertsa (zbog promjene). čula sam da je i on ok...
probala sam i u kremi i nije bilo ok
bum vidla sa neutro robertsom.
hvala na infu
I meni je taj vichyev bio dobar ali i malo preskup, pa sam isprobavala sa jeftinijima no nakon nekog vremena svi bi mi poceli smrditi.
Tek kada sam otkrila kristalni kamen od Bionsena preporodila sam se - ono, idem se tusirati jer znam da bi bio red a ne jer smrdim po znoju :mrgreen:, nije skup (30 kn u DM-u), i moze se puniti voda 5 puta, tako da stvarno traje, moze se koristiti za cijelo tijelo jer je u spreju, dakle i za noge ili intimne dijelove, i ne sadrzi onaj aluminium...
Ja sam kupila Bionsen na špricu, bez aluminija, super je.
ja sam kupila ovakav u konzumu, jos ne znam sto da mislim o njemu :)
za zimu je dobar...kad se ne znoji toliko.... inače užas....barem meni.... samo ostane ljepljivo ispod ruke a ne ubije mirise
svi ti dezići/roll on-i,/kreme bez aluminija su mi koma.... nijedan ne posluži svrsi a bar ja se,hvala bogu, ne znojim previše al eto,...ne pomaže...
jedina prava stvar koji sam slučajno otkrila (kad mi je nestalo mog roll-ona, je mm-ov od nivee...nema teoretske šanse da se nakon 12 sati znojenja na suncu nekaj osjeti...al hebiga, to je za muške :/ )
Vec sam na vise topica pisala o tome sto mi se dogodilo od raznoraznih dezodorana, a da su imali u sebi antiperspirant. Spasio me Uriage. Skup, ali efikasan. Tu ga nema pa koristim nesto drugo, puno jeftinije, uglavnom iz Bio-Bio tipa ducana.
Kaae ja ću se opet zahvaliti na savjetu za taj Uriage-ja sam spašena žena nakon ne znam više ni ja sama koliko isprobanih dezića ;-) i je skup i svi se čude da kaj nema kaj jeftinije,ali meni vrijedi svaku kunu...
uriage je skupa kozmetika, navodno odlična. koliko košta dezić?
sorciere ,od 105 do 117 kn-kako gdje..ali traje...ujutro se pošpricam i nema potrebe popravljati kaj tokom dana,a prije sam se morala 3-4 x dnevo brisati,prebrisavati,pa opet dezić itd... a da ne kažem da se mogu bez problema obrijati i odmah pošpricati...vjerujem da će se nekima činiti stvarno skup,ali ja se spasila i meni stvarno vrijedi svake kune..