-
Spavanje na podu
Imam problem s mlađom kćeri koja će krajem 8. navršiti 4 godine. U zadnje vrijeme stalno ju nalazim kako spava na sred sobe na podu, ne tepihu, nego na parketu. Noćas sam ju tri puta vraćala u krevet. Da ju nađem da je na podu kraj kreveta bilo bi mi jasno, ali ona je bar 2 m od svojega kreveta. Onda ju dignem i vratim u krevet onako dok spava niti se ne probudi, ali kada se opet navirim u sobu opet je na podu a i ujutro kada ju dižem za vrtić. Nije mi jasno što se događa, ne bi rekla da padne, jer spava ovako na krevetu već 2 godine i nikada nije pala a i ne lupi nikada iz sobe pa da znam da je to to. Imam dojam da se jednostavno digne i legne na pod, kao da mjesečari ili što već. Nije mi baš riješenje da mi dijete kraj kreveta spava na podu, a imam dojam da s ogradicom ne bi postigla ništa.
-
a da joj nije jednostavno prijatnije na parketu na ovim tropskim vrućinama?
-
mudra vještičica :)
ja bi pokušala s ogradicom
-
ja sam kao dijete godinama većinom spavala na podu, jednostavno mi je godilo.... čak ne bi ni stavila ništa osim tanke plahte i jastuka. staroj nije smetalo, niti me pokušavala vratit nazad u krevet, i to je trajalo negdje do moje 15, 16.-e godine....
-
Ja bih joj stavila na pod poplun i na njega jastuk i neka spava na podu, ako želi.
-
Moj trogodišnjak spava po cijelom stanu. Moram paziti kud hodam po noći da ne padnem preko njega.
Mi imamo ogradicu. To nema nikakve veze sa spavanjem na podu.
-
Bome i meni dođe da se preselim na pod i spavam na podu jer je puuuno ugodnije po ovim vručinama....