iskustvo s logopedom na erf-u
Nakon što smo dobili termin nakon nekoliko mjeseci došli smo kod inače profesorice na tom fakultetu koja nam je dala dosta nezgodan termin, ali dobro bitno, da djete ide.
Odmah se je pokazalo da dotična otkazuje termin relativno redovito, a jednako redovito spominje svoju privatnu praksu, pa sam na kraju šk. godine tražila promjenu logopeda no rečeno mi je da to nije moguće.
Uglavnom ponovno smo krenuli u listopadu i od 6 termina otkazana su 4. Kad sam jučer zamolila promjenu logopeda opet mi je rečeno da to nije moguće.
A kao bonus dobila sam i telefonski poziv u 9 i 15 navečer gdje mi je profesorica održala monolog o svojoj žrtvi u centru gdje radi skoro pa volonterski, o tome kako centar nije terapeutski već samo savjetovalište, kako oni tako pomažu roditeljima slabijeg imovinskog statusa koji nisu u mogućnosti plaćati sate u privatnim kabinetima i na kraju mi zahvalila na suradnji i rekla da će me sutra vratiti na listu čekanja.
Kakva su vaša iskustva? Jel da se trudim ili da ipak idem u Suvag, a u međuvremenu uzmem nekog privatno.