ajde mi pomozite u odluci.koje su dobro prošle na testovima i s kojima ste zadovoljni???hvala unaprijed na trudu
Printable View
ajde mi pomozite u odluci.koje su dobro prošle na testovima i s kojima ste zadovoljni???hvala unaprijed na trudu
Ja sam zadovoljna sa Maxi cosi rodi xp. Iako sam prvobitno htjela xr al je nije bilo u tom ducanu, uzela sam ovu i stvarno se ne mogu pozaliti. A i cijena je prihvatljiva, 1100 kn.
i mene zanima tema a ne znam ništa o ovim AS, dajte još prijedloga, ideja, što je s Romericom?
Bez isofixa je. Ja kupila u Baby centru u West gate. Tamo imaju u ducanu sjedalo s pojasom pa ju tamo isprobas s djetetom da vidis dal mu pojas dobro prolazi.
Mi smo kupili nedavno cybex. Jako sam zadovoljna. Bez isofixa je.
Bilo je i romer kad sam gledala, ali mi se cinile mnogo uze od cybexa, a posto ce dete dugo da je koristi prevagnula je cybex. I jedne i druge dobro prolaze na testovima.
Sad sam se setila jedne stvari koja mi se ne svidja kod ove nase: navlaka tj. materijal ima dosta sintetike. Kad god se vozimo kosa joj se jako naelektrise. To nam se nije desavalo u romerici 8-18kg
Mi smo kupili Romer Kidfix i za sada smo zadovoljni. Bila bih zadovoljnija da još nije prerastao prethodnu grupu, ali što je tu je.
I mi imamo Romer Kidfix i prezadovoljni smo, pogotovo jastukom jer kad zaspe glava ne pada i ne pleše.
dajte mi recite dal ima razlika između ove dvije
http://www.svijet-beba.hr/maxi-cosi-...ct__3280-2.htm
http://www.svijet-beba.hr/maxi-cosi-...ps__3300-2.htm
Osim cijene, naravno?
naslon se moze malo nagnuti za recimo spavanje i ima pojačane bočne strane za zaštitu ,a ujedno i udobnije duže putovanje.
mi imamo dvije roemerice, meni se svidja što imaju isofix
kad smo ih kupovali bile su jedine u toj kategoriji s isofixom, mislim da sad ima i od drugih proizvođača
hvala dajte još...MC rodi airprotect???čini mi se super ima dobre ocjene...
i mene zanimaju preporuke!
cesto putujemo i treba nam neka koja je udobna za spavanje.
i cesto selimo sjedalicu u druge automobile. kako da onda odaberem sjedalicu. sta ne bi svaka sjedalica trebala biti dobra za svaki auto?
Trebala bi , ali nije , ne sjeda svaka isto , zato u automobilu u kojem najcesce vozis djecu isprobaj kako lezi prije kupnje. To ti je ko cipele , sve su amo rec br.39 , ali neku nogu zuljaju , a na nekoj plesu .:-)
E, da , mi imamo maxi cosi xp vec 2-3 godine i zadovoljni smo.
sad tek ne znam koju sa kupim...jer stvarno cesto mijenjamo sjedalicu iz auto u auto. primjetila sam vec da mi je teze zavezati sadasnju (9-18), ali uvijek nekako uspijem namjestiti sjedalo od auto i na kraju sjedalica bude cvrasto zavezana u svakom auto. Ostaje mi onda jednostavno nadati se da ce pasati :S
a dvoumim se izmedu maxi coxi i romera. o maxi cosi sam procitala da ima presvlake od materijala koji je stetan za dijete, a romerica mi se cini neudobnom...
Meni je i Be safe super. Imamo nju i Roemer s isofixom, Be safe me na kraju puno više oduševio, a kad sam kupila Roemer, bila mi je "bez mane".
Be safe je puno robusnija i teža i puno teže ju je premještati na dnevnoj bazi iz auta u auto, tako da je ona stalno u našem autu, a Roemer imamo u garaži, pa je po potrebi stavljamo u auto jednog, ili drugog dede.
Be safe bi trebao uskoro imati na trzistu sjedalicu s izofixom. ja nju cekam. imam romericu, ali ova mi se iskreno cini boljom.
anemona - koja je cijena te be safe ?
jedno pitanje za sve Romer korisnike: da li se Romer sjedalica moze namjestiti u ''udobniji'' polozaj? za spavanje. Znam da Maxi Cosi moze, pa me zanima za Romer.
Cybex ima baš dobar nagib i to je bio jedan od glavnih razloga zašto smo ju kupili. Jana puno spava u autu.
Nemoj mi to sad spominjati. Nemam novaca za još jednu AS.:lol:
Koliko je to "dobar nagib"?
Kod Be safe nije to toliko loše, ali ovaj moj spavač je naviknut na divan položaj "niže grupe AS" u kojem se samo zavalio i spavao, tako da mu je ovo koma.
Samo govori, mama, ja sam užasno umoram, spava mi se i ništa. :roll:
A izmedu Romer i Cybex koja je sigurnija? koja bolje prolazi na testovima?
Maxi Cosi sam odbacila zbog loseg materijala, sada se jos dvoumim izmedu Cybex i Romer...
Sori ako gnjavim, ali ovu sjedalicu ce ipak koristiti dugo vremena pa ne zelim pogriješiti :)
Pogledaj video na ovoj stranici, ne samo ono s naslonom za glavu nego kad fiksiraš izofix možeš sjedalicu ili skroz priljubiti uz sjedište auta ili potegnuti prema naprijed pa da bude nagnuto. U kombinaciji si glavom, meni se to čini dostatnim.
Samo to moraš napraviti prije vezanja ili kad zaspe stati, odvezati, nagnuti i ponovo zavezati jer kad se pojas stegne preko kukova nemaš šanse nagnuti sjedalicu.
http://cybex-online.com/uk/carseats/solutionx-fix.html
meni najgori mogući materijal ima cybex... koma živa....
Cybex ima bolje ocjene na testovima, kad baš uđeš u dubinu i pregledaš detaljno ocjene po segmentima. Živio Google translate!
Kiddyjeva nova AS npr. ima jednake ocjene kao Cybex u sigurnosti ali je materjal nezdrav (iznad neke dopuštene doze)
Cybexica po meni ima udobnije sjedalo od Be safe (koji ima nekako plitko sjedalo) a i materjal mi je bolji.
Viš, nama se nikad nije naelektrizirala kako vidim da neki spominju, pojma nemam
U Tintiliniću, 1200 kn.
Što se navlake tiče, meni je ok, s tim što planiram kupiti i ljetnu. Jednom.
u baby centru je cca 150 eura, minus merver........
tnx
kakva je bebe confort rodi xp, i zašto se zove isto kao i maxi cosi???kakve su joj ocjene???
na koju cybex mislite???
nikako se ja odlučiti a moram i potegnuti bar do splita(150 km) jer nemam gdje kupiti, pa bi mi neki web shop dobro došao, a ne želim bez probe.uhhh
A što je sa sjedalicama od 9 do 36. Danas nas prodavačica uvjeravala da je to idealno za gradsku vožnju odnosno za one koji ne putuju puno?