Vas stan i kako ste ga kupili
Znate sto bi mene zanimalo - koliko ste stanova pregledali prilikom kupovine vasih stanova?
I kako ste sad zadovoljni sa njima?
Naime, nekoliko prijatelja i kolega s posla je u zadnje vrijeme kupilo stanove, a da su pregledali tek 5 ili 10 stanova. Priznajem da je moguce da covjek i bas tako pronadje stan svojih snova, ali mi se to ne cini ipak bas tako vjerojatno (pogotovo uzevsi i probleme tipa necista papirologija i slicno), pogotovo ne da sad skoro svi tako kupuju stanove.
MZ i ja smo kupili stan 2004 godine i to nakon godine i pol potrage. Iznazivali smo gomilu vlasnika, posjetili skoro pa 100 stanova dok nismo na kraju kupili ovaj sadasnji s kojim smo jaaaako zadovoljni i kojeg jako volimo. :heart:
Bili su i neki prijasnji dosta zgodni, no vecina se ipak nikako nije uklapala u nasu sliku stana (puuuuno svjetla, veliki balkon, barem nesto zelenila oko zgrade ...).
Uz ovo pitanje bih dodao jos jedno manje, indirektno vezano: Spustate li vi rolete na vasim prozorima? Gledam naime prozore nase zgrade i na 80% stanova (useljenih) su skoro sve rolete spustene dan i noc. Mislim da je nas stan jedini na kojem se nijedna roleta osim one na djecjoj sobi nije spustala od kupovine stana ... Zaista ne kuzim, zar toliko puno ljudi ne voli danje svjetlo?