upitnik za magisterij, zamolba
ne znam ni sama gdje bih otvorila temu, pa cu ovdje. temu otvaram u dogovoru s administratorima.
imam zamolbu u vezi magisterija :-) treba ispuniti kratki online upitnik na ovom linku https://docs.google.com/spreadsheet/...YU9jT3hhTGc6MQ
radi se o 20-tak pitanja za oba spola izmedju 18 i 45 godina. za rjesavanje treba nekoliko minuta. upitnik je anoniman i nakon slanja ga Google odmah obradjuje, tako da nema sanse da se sazna tko je i kako odgovorio na pitanja.
lijepo bih vas molila da popunite upitnik i ako mozete proslijedite ga dalje. posebno bih molila da to budu oni ne-rodastog opredjeljenja ;-) jer bi uzorak trebao biti sto reprezentativniji za hrvatsku populaciju, a znamo da roda bas i nije mainstream (znam, trazim to na rodinom forumu, ali zato naglasavam da ne bi odmah odustali). idealno - oni koji nemaju djecu i ne znaju puno o dojenju, odnosno oni koji imaju djecu i koriste adaptirano. recimo kolega mog muza koji je morao uguglati "adaptirano mlijeko" jer nije znao sto je to :mrgreen:
hvala!