sinoć smo imali show program
Dakle, Matej mi je kasno popodne spavao, pa navečer nikako da zaspe. Mm i ja mrtvi umorni ležimo na krevetu, a on, blizu ruba, sa svojim brojevima u ruci. I odjednom - iz čista mira - tres na parket, na glavu!!!!
Nakon minute - čvrga veličine planine izrasla mu ponad oka! Dijete plače, ja mu držim sleđeno meso na čelu, muž zove Hitnu i morali smo doći. Potom u ponoć i po "đir" do kirurgije, pa na slikanje glave da se vidi je li što napuklo. Hvala Bogu nije, ali kirurg me otpratio riječima: "Majko! Hitno mijenjajte djetetu ritam spavanja!"
Inače, moram pohvaliti strpljivog rengenologa koji se skupa s mm natezao oko Mateja dok je pristao leći radi slikanja glave ( ja nisam smjela ulaziti zbog trudnoće, pa sam se smrzavala stojeći na hodniku - prostor za trudnice, a bez klupe i wc-a!!!!!)
Eto, nevolja je sretno završila, bez potresa mozga i većih komplikacija, no svi smo izvukli pouku.
No, kad se sjetim koliko sam puta i sama na raznorazne načine padala ko klinka, bojim se da je tek počelo....