koliko ce vas ove godine kampirati "na divljaka" ?
mi smo obitelj kampista.. ja kampiram od kako sam se rodila i uvijek sam htjela da i moje dijete ima to iskustvo., prijasnjih godina smo uredno kampirali u kampovima i uzivali! međutim.. place su sve manje, kampovi sve skuplji.. i ove godine nam je ( kao i mnogima drugima ) doslo da jednostavno NEMOZEMO izdvojiti toliko novaca za odlazak u kamp, pogotovo jer se cijene sada krecu kao i cijene aprtmana. nismo tipovi kojima je pojam odmora sjedenje u klimatiziranom apartmanu, nego nam je pojam odmora, more, kupanje, ribolov i spavanje pod zvijezdama.. u svakom slucaju nesto sasvim drugacije od svakodnevice!
e sad, obzirom na situaciju, nemanje love, a i dalje zelimo priustiti svima nama odmor., odlucili smo se na ocajnicki potez kampiranja na divljaka. Nekad smo znali otici sami, spavati na plazi, ali sa djetetom nismo nikada bili..
ima li vas koji prakticirate ovaj vid kampiranja ili ga planirate poceti prakticirati? moj sin ima 5 godina, ne boji se mraka i mislim da je spreman za jednu takvu avanturu :)
o mjestima gdje se ide na divlje kampiranje., mozda radije nebi.. obzirom da je po zakonu kaznjivo, a kazne su ogromneeee... a nikad ne znas kada big brother gleda ;)